Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov
собаколюб написав:3. Прайда (Джуля-Азур) задовільно- не повна зубна формула.
Сівенков написав:Хоча для них наречений давно вже є. ..
бригадирь написав:Сьогодні телефонував той чоловік із Вінниці (вл.Прайди)...Почав з того що був в вет-лікара.а той сказав,що зуби невиростуть....Потім почалося грузовантажна бесіда....Тіпу я тобі казав дай мені гарну собаку ,а ти знав що в неї невсі зуби і мені підкинув (я знав в 2 місяці ,що цуцик немає двох зубів)...Або даєш мені нормального цувцика .або я так це незалишлу....Мені казав чоловік ,що тебе попереджали аби нев"язав із тим псом суку (нехочу казати .хто мені казав)............
ну скажу ,що чоловік відразу почав розмову ,не тією інт онацією ,аби я її підтримав і погодився із його поглядом...Розумію .що якиїсь "порядний чоловік" із нашого оточення (форуму) підбададьорив його до цієї бесіди....було навіть висловлення ,що -Я чув ,що цю породу скоро закриють... скажу тому (помагальнику),що я його маю в носі і ціла порода разом взята....Із всього мету (12 цуциків)тільки в однієї проблеми із зубами...ні я себе невиправдовую і звісно більше небуду в"язати Джульку із Азуром ,але мет пречудовий і можливо як і колись, ви почули про першу карпатку яка отримала диплом по зайцю Раду дочка моєї Найди...Можливо так само ви почуєте і про дітей Джульки....
Повернутись до Виставки, випробування, змагання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей