Вінницька виставка

Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov

Вінницька виставка

Повідомлення собаколюб » 21 травня 2017 23:01

Сьогодні відбулася виставка мисливських собак. Давно хотіла відвідати ту сторону... Комплекс "Дубовий Гай" вражає, розташовується фактично на трасі, вольєр кабанячий - потужний!
Тепер про організацію даного заходу - слабенька трієчка.... Виїхали лише за рахунок розташування- лісовий масив. І тіньок, і тепло, і транспорт є де залишити! Все... Далі одні мінуси.. ринги розташовані то тут, то там. Не зручно....
Тепер по гончаках..
Було 1 РПГ, 2 РГ, 2 ЕГ, 6 УКГ!( 5 в молодшій віковій). Ви лише задумайтеся - карпатців було більше, ніж інших гончаків разом взято!!!
Експерт - Ружичний, всежтаки більше спеціалізується на інших породах. Але свої рішення коментував і пояснював гарно.
Скажу відразу - ЕГ мені зовсім не сподобалися. Не знаю їхніх норм, але по висоті вони були як фокси. РГ сподобалися - вижлець потужний(хоч і має років 10), вижловка - гарна, але асоціальна. РПГ наче гарний, але при ходьбі мені не сподобався (було щось не так, не характерне породі).
УКГ:
Спочатку оглянули вижлеців молодша вікова
1. Юнкер (Бой-Чіта) д.добре
2. Борзо-Айдар(Барон-Аза) д.добре
Потім вижловки молодша вікова
1. Скрипка(Бой-Веста) д.добре
2. Спарта (Бой-Веста) д.добре
3. Прайда (Джуля-Азур) задовільно- не повна зубна формула
Ну і старша вікова
1. Барон(Барон-Мала) відмінно 71 бал, ІІ клас

ПС: відео з коментарями і фото закину чуть згодом...
Ще сьогодні була виставка в Франківську - 5 карпатців (1 невідомого походження на опис, 1 середня вікова, 3 молодша). Нажаль 1 дискваліфіковано - бульдожина. Нащадок моїх став кращим серед молодняка і притендував на бестшоу. Вижловка в середній віковій(походить від Барон-Найда) вчора на випробуванні по кровяному сліду взяла д3, набравши 81 бал(не пройшла із-за ставлення до дичини, тобто не хватило добичловості) - екстер'єр відмінно, хоч висота і на нижній межі.
Якщо біжиш, то не спіткнися
Якщо спіткнувсь, то не впади
Якщо упав, то вставай мерщій
І далі ти біжи...
собаколюб

Звідки: Україна, Хмельницька обл., Старокостянтинівський р-н
Собаки: УКГ АЗА, 18.03.11р.н. та УКГ БАРОН, 23.07.12р.н.
Зброя: -
Місце проживання:

Re: Вінницька виставка

Повідомлення hanter39 » 22 травня 2017 14:36

собаколюб написав:3. Прайда (Джуля-Азур) задовільно- не повна зубна формула.

Когось я попереджував, що таке може бути, Азур то не має всіх зубів.
Ми несемо відповідальність за вязки цуциків яких ми продаємо, чи не так?
закоханий у полювання
hanter39

Собаки: Гончаки
Зброя: мц 20 01 ш
Місце проживання: Хмельниччина

Повідомлення Evgen » 22 травня 2017 22:32

ТАК, це правда тільки до когось пізно доходить!
Давайте менше сперечатись в кого собаки кращіі і правильніші. :evil:
Просто люди заходять на сайті сміються за що сидно, :oops: бо виглядає, що як діти малі. :roll:
Evgen

Собаки: УКГ Аза- Вайпер
Зброя: іж 43 є
Місце проживання: Пустомити

Повідомлення бригадирь » 22 травня 2017 23:18

Зато Прайда була най красивіша і господар задоволений нею. dfg ....Я думаю що було собак багато на інших виставках потворніших,високозадих і т.д.,але вони проходять і отримують оцінку....пам"ятається що при браку плідників ,як варіант планувалося допускати до в"язки собак із поганим прикусом,а тут відсутність одного типу зубів...

ЗображенняЗображення
бригадирь

Собаки: Найда 6,05,2004...Джулія 6,05,2012
Зброя: Їж-27
Місце проживання:

Повідомлення hanter39 » 23 травня 2017 07:34

А хто говорить, що вона не екстерєрна. Але ж нехватку 2-х зубів. Брак плідників, ви що...укг є під 400 вже, а не 40... Хочемо і надалі, щоб ті хто купував у нас собі помічника, був розчарований оцінкою "задовільно"???
п.с. Для кого ці виправдання, для самого себе..
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення homa » 23 травня 2017 09:59

Кожен з нас при купівлі будь-чого, хоче перш за все якості, ну то в чому справа....
homa

Собаки: УКГ Бук,УКГ Тиса,ІР Жар...
Зброя: МЦ 20-01ш, ЧЗ-452, Зімсон 16 к.
Місце проживання: с.Стрільськ

Повідомлення собаколюб » 23 травня 2017 10:59

Хлопці! припиніть флудити....
що є, то є!якщо власник забажає, то підберемо іншого! благо зараз цуцики є!
зуби вилазили і будуть вилазити..Просто потрібно робити висновки!
І далі ти біжи...
собаколюб

Місце проживання:

Повідомлення бригадирь » 25 травня 2017 00:04

Сьогодні телефонував той чоловік із Вінниці (вл.Прайди)...Почав з того що був в вет-лікара.а той сказав,що зуби невиростуть....Потім почалося грузовантажна бесіда....Тіпу я тобі казав дай мені гарну собаку ,а ти знав що в неї невсі зуби і мені підкинув (я знав в 2 місяці ,що цуцик немає двох зубів)...Або даєш мені нормального цувцика .або я так це незалишлу....Мені казав чоловік ,що тебе попереджали аби нев"язав із тим псом суку (нехочу казати .хто мені казав)............
ну скажу ,що чоловік відразу почав розмову ,не тією інт онацією ,аби я її підтримав і погодився із його поглядом...Розумію .що якиїсь "порядний чоловік" із нашого оточення (форуму) підбададьорив його до цієї бесіди....було навіть висловлення ,що -Я чув ,що цю породу скоро закриють... :oops: :lol: скажу тому (помагальнику),що я його маю в носі і ціла порода разом взята....Із всього мету (12 цуциків)тільки в однієї проблеми із зубами...ні я себе невиправдовую і звісно більше небуду в"язати Джульку із Азуром ,але мет пречудовий і можливо як і колись, ви почули про першу карпатку яка отримала диплом по зайцю Раду дочка моєї Найди...Можливо так само ви почуєте і про дітей Джульки....
бригадирь

Місце проживання:

Повідомлення hanter39 » 25 травня 2017 08:44

Ірино, так, ми мали і будемо мати проблеми з зубами. Знаєш чого- бо кожен сам собі найкращий кінолог... Не вилізли зуби відразу в дітях, в внуках шанс отримати "неповноцінних" зберігається.
Міш, читаючи між рядків, бачу на кого ти хилеш. Міш, не сучив і сучити не буду.
А от говорити те, що вважаю за істину - буду(істина дорожча, навіть якщо ви мої друзі).
І дасть Бог, чоловік позбавиться користувацького укг і заведе нового цуцика. І ще раз дасть Бог- йому з ним повезе. Та той чоловік продовжить хорошу справу- популяризацію породи УКГ.
п.с. вибачте за флуд...
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення собаколюб » 25 травня 2017 10:35

0974886431 Іра
Хто має якісь питання дзвоніть....
А срач припиняйте! Всі ми, власники вижловок, розуміємо що в кожному мету може бути не зовсім те...
Моє враження від побаченої молоді, зауважую МОЄ, слабенько .... дуже слабенько... всі( в тому числі і нащадок від моїх). Прайда , для МЕНЕ, була найкращою з найгіршого, але і вона(крім зубів) має незначні недоліки!
Давайте залишатися людьми!
І далі ти біжи...
собаколюб

Місце проживання:

Повідомлення собаколюб » 25 травня 2017 10:56

Відео скинути з мобільного не можу...Тому залила на фейсбук
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004575757741
І далі ти біжи...
собаколюб

Місце проживання:

Повідомлення собаколюб » 25 травня 2017 10:59

Скажете чи видно?
І далі ти біжи...
собаколюб

Місце проживання:

Повідомлення Сівенков » 28 травня 2017 13:24

Фото з Вінницької виставки.
УКГ Спарта вязка від моїх Боя та Вести .
Зображення
Також хотів добавити кілька слів стосовно виставки .Практично усім власникам УКГ несподобались коментарі однієї пані стосовно екстерєру їх УКГ .Ще до початку рингу ходила розпитувала від яких вязок пси після чого починала навязувати свій погляд , який повинен бути перехід голови який зріст .А то сподівалась на багато більше від Бойових вязок і.т.д. А коли пішла оцінка в ринзі то ще експертам почала розказувати як і що по стандарту, намагаючись підказати якийсь недолік на її думку .До того всього взяла ще на себе обовязки СВАХИ УКГ ,обіцяла підібрати власникам вижловок кабелів .
Хоча для них наречений давно вже є. :D
Коротче пані як вона любить казати показала себе там у повній красі . dfg
З таким запасом знань про УКГ можна і на експерта йти ...
Сівенков

Собаки: УКГ Ридай - Бой,та УКГ Веста
Зброя: ИЖ-18АТА -АRMS Neo -12,ТОЗ -63
Місце проживання:

Повідомлення hanter39 » 28 травня 2017 14:48

Сівенков написав:Хоча для них наречений давно вже є. :D ..

А що наречені стали вже достойні? Є робочі дипломи?
Але молодь перспективна!
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення Сівенков » 28 травня 2017 19:21

Йдуть з часом в ногу поки що виставка .
На осінь покажуть робочі якості .
Доречі Ром спілкувався я з Чернігівськими власниками УКГ то на виставці було тільки два представники УКГ .
Лорд та ще одна вижловка (2роки ) з м. Житомира .Оцінював Ногас потім підійшов пан Соловей казав ,що поки небуде двісті УКГ про якісь перспективи годі і говорити .Також добавив стосовно роботи наших чорно - підпалих ,що для нас має бути профильним звіром леше пушний а усе інше так собі .Тай гонити УКГ мають належним чином .
Думаю з такою політикою буде нам важковато . :roll:
Лорд отримав оцінку відмінно та перший племиний клас ,вижловка дуже - добре (без дипломів ).
Сівенков

Собаки: УКГ Ридай - Бой,та УКГ Веста
Зброя: ИЖ-18АТА -АRMS Neo -12,ТОЗ -63
Місце проживання:

Повідомлення hanter39 » 28 травня 2017 22:37

Ну, на даний час уже укг під 400...
Нам буде туго, якщо ми будемо "сіно-солома". Зробим клуб- ми диктуватимемо правила)
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення собаколюб » 28 травня 2017 23:25

&#
І далі ти біжи...
собаколюб

Місце проживання:

Повідомлення собаколюб » 28 травня 2017 23:26

Маєш питання, то набери! Номер вище ☝
І далі ти біжи...
собаколюб

Місце проживання:

Повідомлення Михайло ВН » 29 травня 2017 18:41

бригадирь написав:Сьогодні телефонував той чоловік із Вінниці (вл.Прайди)...Почав з того що був в вет-лікара.а той сказав,що зуби невиростуть....Потім почалося грузовантажна бесіда....Тіпу я тобі казав дай мені гарну собаку ,а ти знав що в неї невсі зуби і мені підкинув (я знав в 2 місяці ,що цуцик немає двох зубів)...Або даєш мені нормального цувцика .або я так це незалишлу....Мені казав чоловік ,що тебе попереджали аби нев"язав із тим псом суку (нехочу казати .хто мені казав)............
ну скажу ,що чоловік відразу почав розмову ,не тією інт онацією ,аби я її підтримав і погодився із його поглядом...Розумію .що якиїсь "порядний чоловік" із нашого оточення (форуму) підбададьорив його до цієї бесіди....було навіть висловлення ,що -Я чув ,що цю породу скоро закриють... :oops: :lol: скажу тому (помагальнику),що я його маю в носі і ціла порода разом взята....Із всього мету (12 цуциків)тільки в однієї проблеми із зубами...ні я себе невиправдовую і звісно більше небуду в"язати Джульку із Азуром ,але мет пречудовий і можливо як і колись, ви почули про першу карпатку яка отримала диплом по зайцю Раду дочка моєї Найди...Можливо так само ви почуєте і про дітей Джульки....

Здраствуйте, вибачте за запізнення! Михайле! Кажуть в того хто бреше верба з одного місця вирости може! Ви непорядна і брехлива людина, До ветеринара їздили вже після виставки тільки за розясненями! Ніякої людини не було, ви самі сказали, що в кабеля небуло цих зубів, але його допустили до вязки. При цьому ви знали що можуть бути такі наслідки, крім того навіть через декілька поколінь. Не несіт брєд про ваш "МЕД" і собак, ви знаєте що таке селекція і виведення породи? Хто допусти таку вязку? Крім того вас за язик не тянули ви самі сказали що ви були усвідомлені! Крім того ви казали, що знову повязали з цим же кабельом. То хто ви після цого: Хапуга! Ви собак даром не віддаєте, тому можна зробити висновок, що це для вас бізнес. Ви за породу не пе реживаєте, а за гроші! А нести клівєту на форумі і перекручувати факти не потрібно. Крім того судячи з коментаріїв всі і так прекрасно знают хто ти і шо ти!
Михайло ВН

Собаки: Нема
Зброя: нема
Місце проживання: Вінниця

Повідомлення hanter39 » 29 травня 2017 22:09

З телефону не маю змоги перенести цю суперечку в іншу тему. Тому згодом.
А якщо пішла така жара, то дозволю собі знову вставити 5 копійок.
Міша, багато що зробив для УКГ, і думаю ще зробить. Його вклад в відродження породи величезний, такий же як і у Василя Єгеря, Винара, Скедрова, Анопрієнка.
Але ми йдемо далі, порода розвивається. Шляхи підходу розвитку міняються. Це теж саме, що 10 р тому кнопочний телефон був актуальний, зараз же- відлуння старовини, яке відживає. Суть думаю вловлювати...
В ситуації , що склалася, найгуманніше б було безкоштовно дати ще 1щеня, але заводчик наступив на ті ж граблі, зробив дубль в'язку. Тому не впевнений, що ситуація не повториться. Але все ж- шукайте компроміс. Чому компроміс, бо заводчик несе відповідальність за якість потомства, а нові власники мають розуміти, що цуцик, то все лотарея! І навіть в німецькій школі кінології вважається, що якщо в меті було 10% браку, то мет класний і в'язку спланували вірно!!!
пс. А ще, як би Міша не селекувонував, час від часу від тої селекції вискакують дуже класні роботяги, має хлоп чуйку!
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення бригадирь » 30 травня 2017 01:00

до михайла вн....

брехливий тебе піп хрестив.....я небуду з тобою бавитися на порядність...Що трапилося так ,що маєш браковану сучину з мету який я продав ,мені прикро ...хочетеш компромісу висилай мені сучину я куплю тобі цуцика з мету де нема бракованих плідників....Ображати мене нетреба бо можу образитися.... :oops: Мет я вважаю вдалим ....
бригадирь

Місце проживання:

Повернутись до Виставки, випробування, змагання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей