Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov
hanter39 написав:Щось той Володя недоказує комусь щось...мені все ж говорить що 3 кобелька (вижлеці)...
hanter39 написав:Не рано вижлівка покинула мамку?
Evgen написав:сьогодні викликав ветеренара в ази фальшива вагітність шкода
бригадирь написав:Evgen написав:сьогодні викликав ветеренара в ази фальшива вагітність шкода
Курва Твоя Аза.... В неї мабуть і тічки хвальшиві.....
..А що мене чекає ????Що сучина невдало погуляє????Чи те ,що я неправильно вирахую тічку?????Чи те ,що сучина позачергово захоче сексу?????Чи те ,що невдалого кобеля підберу їй в пару????Так я вже до того звик ,невперше....Вава доречі також не пасе задніх.... Про собаколюб вже і мовчу...Evgen написав:Ви незнаєте що ще вас чикає сміється той хто сміється останій
бригадирь написав:..А що мене чекає ????Що сучина невдало погуляє????Чи те ,що я неправильно вирахую тічку?????Чи те ,що сучина позачергово захоче сексу?????Чи те ,що невдалого кобеля підберу їй в пару????Так я вже до того звик ,невперше....Вава доречі також не пасе задніх.... Про собаколюб вже і мовчу...Evgen написав:Ви незнаєте що ще вас чикає сміється той хто сміється останій
homa написав:Доброго всім вечора.Прошу вибачити що довго не спілкувався.Та ледве часу на собак вистачає...
Варто повідомити,що Айка вл. Симончук 24.07.2015р. привела 5 цуциків.Батько Бай вл. Симончук.
За здалегіть в'язку не планували,та зареєстрували.Все через те що вижлець та вижлівка живуть в одному вольєрі...
Більше інформації згодом.
Повернутись до Очікувані вязки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей