Вчора мав їхати на вольєр ,телефоную власнику ,а той в Криму...
Тож вирішив іти в ліс....Дійшовши до потічка ,Джуля знайшла Фазана,можливо просто на нього вибігла,таланить їй на них...
В лісі десь з годину ходили в пусту без підйому
,всежтаки залежалися собаки за 2 місяці в вольєрі....Надибали на кабанячі сліди,сліди були дорослої особи і маленькі...Потім вирішив полазити по кущах і ожині,сподіваючись ,що кабанчики десь залишилися на днівку,чую щось в кущах зашуміло,на це прибігла Джуля,через хвилину чую затявкала і погнала...Гнала недовго хвилин 10 і знову цей дитячий тявкіт,я думав що вже поміняла голос ,але іще ні...Потім прибігла Найда і також в тому напрямку пішла,але гон не продовжився ...Думаю ,що то я зайчика
потурбував в кущах...
...Коли Джуля повернулася оглянув їй лапу ,та закровила,незагоїлася іще добре ранка...Довго іще лізали по кущах але без підйому...Коли вже зберався іти додому то Найда підняла лиса ,гонила хвилин 20,слабо її чув бо піднявся сильний вітер,Джуля чогось до неї непідвалила,вірніше вона побігла до неї ,але потім повернулася....Коли йшли додому через огороди ,то Джуля традиційно відзначилася підйомом фазанів ,на цей раз то були молоді фазанята які вже непогано перелітали...Їх було 4 штуки...Серцю було приємно ,що трішки прогулялися,трішки ганяли і трішки бачив фазанів ,бо минула зима добряче їх прорідила...Вдома вже чекав шашлик...В брата день народження ,я подарував йому мисливського капелюха...