6 Всеукраїнська Виставка Мисливських Собак

Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov

6 Всеукраїнська Виставка Мисливських Собак

Повідомлення hanter39 » 04 лютого 2019 21:53

Шановні власники мисливських собак!!!
З 20.12.2018 року Федерація мисливського собаківництва України розпочинає реєстрацію на ОСНОВНИЙ КІНОЛОГІЧНИЙ ЗАХІД в галузі мисливського собаківництва - VІ Всеукраїнську виставку мисливських собак .
Для участі у Виставці необхідно подати обов’язковий пакет заявочних документів:
- оціночний лист (ретельно заповнюється по всім пунктам, бажано у печатному вигляді, або печатними літерами);
- ксерокопія родоводу;
-власники мисливськіх собак, що завезені в Україну повинні надати у приймальну комісію відомості про легалізацію собаки на території України (експорт-сертифікат, штамп КСУ з номером легалізації (UKU.), або довідкою, що така процедура розпочата).
- ксерокопії виставкових, польових дипломів;
- ксерокопії дипломів (виставкових, польових) на класних нащадків;
- запис до УПКМС, племінних книг КСУ/ держав СНД/ міжнародних організацій з мисливського собаківництва є обов’язковою, окрім собак молодшої вікової групи;
- ксерокопії попереднього сертифікату племінного класу, для присвоєння першого племінного класу і класу Еліта;
- копія сертифікатів титулів ФМСУ;
- копія документу про сплату дольового внеску на проведення виставки;
Термін подачі документів та суми дольових внесків залежно від строку подачі заявки:
https://fmsu.org/ru/vi-vseukrayinska-vi ... mislivskih
Місце проведення: м.Київ
Дата: 22-23.06.19 р.
Карпатцелюби- для породи ВАЖЛИВО, щоб ми там були з своїми вихованцями та заявили, що МИ ВЖЕ ПОРОДА!!!
закоханий у полювання
hanter39

Собаки: Гончаки
Зброя: мц 20 01 ш
Місце проживання: Хмельниччина

Re: 6 Всеукраїнська Виставка Мисливських Собак

Повідомлення hanter39 » 04 лютого 2019 21:57

Учасники котрі вже зареєструвалися:
1. Ч.Бай Симончука. ст.в.гр.
2. Айка Симончука. ст.в.гр.
3. Барон Ступницької. ст.в.гр.
4. Вільха Суховецького. ст.в.гр.
5. Скрипка Гузара.сер.в.гр.
6. Зара Литвина.м.в.гр.(полт.фмсу)
7. Альта Ревуна, с.в.гр.(черніг.фмсу)
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення hanter39 » 11 лютого 2019 20:10

8. Бук Галушка. Ст.в.гр.
9. Буря Галушка. Ст.в.гр.
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення hanter39 » 11 лютого 2019 21:15

10. Цитра Михальчука, Ст.в.гр.
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення hanter39 » 12 лютого 2019 22:29

11. ВЧУ Шайтан Данильчука, ст.в.гр.
12. Роза-Шельма Данильчука, ст.в.гр.
13. Дора Данильчука, м.в.гр.

п.с. Гаврищуки теж з нами, зареєстрували ег)))
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення hanter39 » 13 лютого 2019 21:03

14. Рик Соловодова, сер.в.гр.
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення hanter39 » 14 лютого 2019 17:28

15. Байка-Лайма, Ленько. Ст.в.гр.
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення hanter39 » 19 березня 2019 14:47

16. Багіра вл.Зварич С., Мвг.
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення hanter39 » 20 березня 2019 18:10

17. Плакса вл.Мацюк І., Сер.вг.
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення homa » 22 березня 2019 12:31

це радує....
homa

Собаки: УКГ Бук,УКГ Тиса,ІР Жар...
Зброя: МЦ 20-01ш, ЧЗ-452, Зімсон 16 к.
Місце проживання: с.Стрільськ

Повідомлення hanter39 » 25 березня 2019 14:59

18. Забава Кирилюк, м.в.г.(вінниц.фмсу)
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення hanter39 » 04 червня 2019 21:32

19. Грей вл.Коряка, свг.
20. Рем вл.Клімов, свг.
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення собаколюб » 29 червня 2019 15:12

писала...писала звіт і глюкнув комп ;(
Якщо біжиш, то не спіткнися
Якщо спіткнувсь, то не впади
Якщо упав, то вставай мерщій
І далі ти біжи...
собаколюб

Звідки: Україна, Хмельницька обл., Старокостянтинівський р-н
Собаки: УКГ АЗА, 18.03.11р.н. та УКГ БАРОН, 23.07.12р.н.
Зброя: -
Місце проживання:

Повідомлення собаколюб » 29 червня 2019 16:14

Доброго дня шановне панство!
Ось коротенький звіт про 6 Всеукраїнську виставку мисливських собак 2019 року. Буду писати там де була, інше допишуть інші учасники або Роман!
Виїхали ми о 3 ночі 22 червня!. Ми – це я, син, чоловік і Барон! Дорогу перенесли добре і сонно! Десь на ВДНХ добралися о 7 ранку. Якраз всі повставали . Син з чоловіком чуть покрутилися і пішли в зоопарк, а далі по своїй програмі…
Почали всі активно готуватися до параду..Тобто хтось одяг урочистий, хтось прапори до вудочок намотував, хтось в 10 раз вмивався, а хтось і похмелявся  . начистили медальки і попрямували на парад відкриття! Чесно кажу я нічого не поняла і сунулися як вівці… в котрийсь момент мені стало ну зовсім нудно і шкода пса жаритися на сонці! Ми покинули процес відкриття виставки і тп, і попрямували з Барномв в табір! А там шикарний затінок і холодне пиво .
Всі посходилися через де-який не довгий час в табір де святково відмітили відкриття довгоочікуваної виставки…. Познімали свої медальки і пішли до рингу де мали бути УКГ.
Судив УКГ експерт національної категорії Соловей М.. Експертизу проводив від менших до старших…тобто більшість собак реально змучилися, хоч наче і в затінку стояли, але навіть в затінку було ДУЖЕ душно + асфальт.
Почалася експертиза…і тут я поняла, що звичної експертизи годі й очікувати! Соловей М. сидів собі в палатці і виходив до учасників в самому кінці рингу, всю гру на себе взяв якийсь помічник(його я вперше бачила, можливо стожор). Експерт фактично жодного разу не прокоментував рішення по розтановці собак в ринзі! Чим саме він керувався мені не дуже зрозуміло… Адже в Індивідуальному русі(ну коли ми бігаємо по діагоналі) не було, очевидно, що на кути кінцівок він уваги не звертав. Також голова його не цікавила… Все, що його цікавило, це окрас морди…він віддав перевагу затемненій масці( прошу не путати з темною). Де-які під ринги залишилися зовсім без коментарів, навіть учасники тої групи не изнали своїх розцінок…
В групі старша вікова кобелі став першим Лорд, другим Бук, далі Шайтан всі вони отримали відмінно. Далі стояв Барон та інші…отримали д.добре! і знову 0 коментарів, лише хамство, що спитала в нього і попросила роз’яснень! Доречі не знаю чим він міряв але реально фактично у всіх кобелів вкрав по кілька сантиметрів висоти… Більше ніяких промірів він не проводив, вистачило зубів і висоти.
О, мало не забула, кращим представником породи став знову Рик! З чим і вітаю!
Закінчилися ринги УКГ, ну ми і попрямували в табір відпочивати!
Зі слів учасників рингів ЕГ, там експерт Соловей ще гірше себе поводив… різав оцінку на рівному місці і коли власник вимагав пояснень, то казав «а вам треба те відмінно?» і коли його дожимали, то перекреслював і писав відмінно… але чемпіоном виставки став пес який йшов інохідю… Такі підпадають під графу дискваліфікація, а тут став чемпіоном…. Ось так треба жити!
Далі ми обідали, вечеряли, Василь Винар прекрасно співав та грав!!! За що велике йому дякую! Хлопці приготовили до столу дуже смачно!, вялина Сашка безподобна! Був у нас ще постійний закордонний гість – Діма з Білорусії, який вже значно краще розуміє українську ;) , спеціально для нього(а біля Діми і ми примостилися) Степан приготовив нутрію. Та Так смачно приготував, що Діма довго не міг повірити, що то нутрія ;) .
Зранку наступного дня де-які наші хлопаки повставали такими, наче провели ніч на пасіці  . всі почали привоити себе до порядку і почали готовитися до рингу комплексної оцінки, знову дістали медальки… Ринг мав початися о 9!,але фмсу дало старт о 10.
А от наш шановний експерт Соловей, дозволив собі затриматися ще на кілька годин! Очевидно що в цей час він виставляв на ринзі свого сетера… А ви дурні карпатцелюби жартеся і тісніться в тінь… власне кажучи ег були після нас… з цього очікування лише один був плюс! Нас за фільмували на канал Трофей, і породу представив Ногас Я.. і представив так,що не соромно дивитися (отож шукайте репортаж).
Тут явилося ясне сонечко… Розставив спочатку кобелів, а потім окремо суки.
Отож наш ринг – Шайтан, еліта, абсолютний чемпіон породи, Бай еліта, і далі мав би бути Лорд(як перший в першому племінному класі, але він не явився і згідно положення виставки втрачає бонітіровку на цій виставці), але став Барон перший в перщому племінному класі… В здобутку Барона – перший в першому племінному класі, кубок і мала золота медаль. Для Барона офіційно це остання виставка! Далі дорога молодим .
Але не можу оминути одну історію… при представленні еліти Соловей сказав, що то не еліта, а так собі… Мене це сильно обурило і я почала вимагати пояснень чому вони не рахуються елітою, адже здобули дипломи згідно правил, нащадки згідно вимог…. Стало обідно що присутні і не присутні вклали стільки сил щоб дійти до тією бажаної еліти, а тут експерт національної категорії дозволяє собі заявляти що то «недо» еліта… Вообщем мені знову сказали що я ніц нічого не понімаю і пояснень експерт не повинен давати…
Посварилися ми трохи…. Сказали хлопці, що тепер зрозуміло в кого вдався Барон 
Далі пішли до організаторів по медальки і кубки і все… мої вже капітально знудилися і вже безповоротно тягнули додому…навіть не встигла з усіма попрощатися…вибачте будь ласка за свинство таке!
ПС: під експерта експерта національної категорії Соловей М. я більше жодної собаки не виставлю, не залежно від статусу виставки. Він хамло, не компетентний експерт, і не зацікавлений в породі УКГ. Очевидно що саме він нас і топить… Заганяє в рамки, які розумінню не підаються!
А організаторам раджу переглянути час проведення вмставки, аде не всі собаки повернулися з виставки… не всіх змогли відкачати від сонячного удару…
Ще кілька слів про колектив, який поїхав на виставку від команди УКГ - хлопці, ви найкращі!!!!!!!
ПСС: вперше на виставці побачила холодильник і генератор до нього ;) . Здивували, приємно здивували…зате нічого не зіпсувалося і юшка зранку була відмінна!
Якщо біжиш, то не спіткнися
Якщо спіткнувсь, то не впади
Якщо упав, то вставай мерщій
І далі ти біжи...
собаколюб

Звідки: Україна, Хмельницька обл., Старокостянтинівський р-н
Собаки: УКГ АЗА, 18.03.11р.н. та УКГ БАРОН, 23.07.12р.н.
Зброя: -
Місце проживання:

Повідомлення skedrov » 27 липня 2019 11:49

Молодці... а на експертів не зважайте .... вони забули що вони слуги народу.....
skedrov

Місце проживання:

Повернутись до Виставки, випробування, змагання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей