На 7 міс. гуд! А от для лайки, якщо вона лише полювала і впереше на вольєрі - теж гуд...є купа собак, котрі лише хватають рухаючих кабанів, а не стоячих... вольєр -фууу...
На вихідних побували на вольєрі! Погода собача, дорога ще гірша, але якось добралися. Зюзя важко переносить дорогу, приїхала, як зварена. На початку тупила, я її не впізнавав. Але поступово розкрутилась і почала все краще обгавкувати. Правда в вольєрі 7 кабанів, з них 2 маленькі, а дорослі агресивні, сам два рази дерся на дерево Тому роботу оцінювати важко. коли дістала підтримку Рекса, стала активнішою і їй дуже сподобався маленький кабасик, якого вона пробувала відбити, але мама була на місці і разів 5 атакувала Зюзю. Сподобалась її маневреність, легко відскакувала і знову йшла обгавкувати. Рекс бідака таки получив, пішов через голову, але не втік, продовжив працювати. Трохи відео зняв, але через кабанів (боявся ) і великий вольєр, якість не дуже
Возили сьогодні на притравку на кабана, Бая,Байкала,Бука,Бурю та Айку. Бай.Бук,Айка- стандартно добре,Байкал проснувся а Буря ще спить.Ні ні ,не вже спить а ще спить, перспектива є бо троха говкала.Нічого вона мені по зайчику надію подає, при тому 1,5 року просиділа у вольєрі...
Побував сьогодні на притравці. Притраляв тільки Діну бо травили лайки і кабан не перший раз в роботі собак трохи тіпає. Після хорошої травлі декілька собак попали під роздачу. Трохи получила і укг Діна.(малечу не пускав)
В суботу з Рікою були на вольєрі!Впуск робив на малому вольєрі на одного кабанчика.Собака спрацювала зразу,звіра погнала з голосом!В одному випадку пробувала робити щипок.Були відходи,чекала підтримки від мене!Взагальному на перший раз собака спрацювала дуже добре.Вподальшому планую зробити ще один впуск на малий вольєр,а пізніше на великий - для відпрацювання широкого полазу.
Вчора з Рікою знову відвідали вольєр!Цього разу впуск робив на великому.Собака зразу пішла в пошук,але полаз не широкий,тому супроводжував іі.Кабанів знайшла через хв.5-7,обгавкала і чкурнула до мене!Кабани вийшли на поле,всупроводі зімною вона іх знову знайшла,прогнала пару метрів ізнову до мене!Рішив впустити на підтримку дипломовану лайку,ітоді почалася робота моєі УКГ - прогонки з голосом через цілий вольєр,впевненіше тримання звіра,почала малюватися робота.Собака відпрацювала добре,але ще потрібно працювати над вязкістю і широким,впевненим полазом!!!
думаю,що питання в віці і стажу.....непоспішайте, аби ненашкодити......спробуйте для початку вполювати нревеликого кабанчика і щоб собака вспіла його пошарпати іще живим....нетисніть на неї, аби взагалі не кинула ту працю...головне показати ,що то вам цікаво ,але так показати ,аби собака зрозуміла....
Сьогодні відвідав вольєр. Зробив два пуски одиночний і в парі. В одиночку працював неохоче. В першу чергу в пошуку прийшлося допомогти. Кабанчиків на10г незнаходив відходив тільки 100м. Коди надибав попрацює5хв і відходить побачить я є повертає в роботу. В парі працював краще. Відходив трохи далі. Хто підняв не бачив зразу гонили недуже активно. А потім розігрілися і дали 2кружки по вольєру. Наразі треба натриніровувати глибину пошуку...
У вихідні побував на вольєрі. Щось трохи і шукає і обгавкує. Але робить відходи. Пробував по правилах на час. До дипломів не дотягує. А загалом випробування покажуть. Планую відвідати. Відео на фейсб.