Волинь

Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov

Волинь

Повідомлення Михальчук » 19 грудня 2017 08:14

Цієї неділі 17.12.17р і в мене було свято.На полювання планував і ти сам,з метою послухати гон,спокійно почекати його завершення,спобувати перебіхти як я роблю це в нагонці.Але брат наполіг щоб ішов з колективом.
Діло було так.Зробили декілька гонок.В одній зних собаки зловили лиса,облізлого доходягу.Ще в одній,гонили зайця але чомусь не довго.І тут на одну дуже перспективну гоню лишаю Цитру брату сам їду на номер.Тільки приїхали стали по містях дивлюся біжить моя собака по дорозі до мене.Я стою псіхую,трохи на Андрія(бр)трохи на Цитру.Але пес привітався торканням до мене і побігла щось шукати.Зайшовши в гонку яку ми мали гнати наступною щось піднімає і жене прямо на мене,я присів дивлюсь зайчик, дочекавшись поки він вийде на дорогу бах є.Розумію що трофей не мега трудовий але все одно приємно.
Потім було ще декілька підйомів,але або промах,або не на постріл
Михальчук

Собаки: Нема
Зброя: нема
Місце проживання: Струмівка

Re: Волинь

Повідомлення Михальчук » 19 грудня 2017 08:21

Як фото кинути?
Михальчук

Собаки: Нема
Зброя: нема
Місце проживання: Струмівка

Повідомлення бригадирь » 19 грудня 2017 10:46

Заиантажуєш сюди http://piccy.info/потім зкопіюєш ссилочку і закидуєш на сторінку.....
бригадирь

Собаки: Найда 6,05,2004...Джулія 6,05,2012
Зброя: Їж-27
Місце проживання:

Повідомлення бригадирь » 19 грудня 2017 10:48

ось так ЗображенняЗображення
бригадирь

Собаки: Найда 6,05,2004...Джулія 6,05,2012
Зброя: Їж-27
Місце проживання:

Повідомлення homa » 20 грудня 2017 06:22

Волинь прогресує, хороший звіт.
Ще Димарчук обіцяв....
dfg
А фото... сьогодні відзніму і кину на вібер.
homa

Собаки: УКГ Бук,УКГ Тиса,ІР Жар...
Зброя: МЦ 20-01ш, ЧЗ-452, Зімсон 16 к.
Місце проживання: с.Стрільськ

Повідомлення Димарчук Сергій » 30 грудня 2017 07:16

Нарешті у нас також засніжило. У суботу цілий день ляпало, мали ліцензію, але тільки змокли і втомилися, звіра навіть і близько не бачили.
Ввечері погода начебто почала налагоджуватись, вона звісно ж не була ідеальною, але все ж таки падав сніг ( хоч і мокрий).Усьому колективу звісно ж хотілося провести полювання на зайця “по-понові”. Проте в угіддях дуже багато кіз, і наші чорнобривці , відчувши це, почали гонити їх. Забава, ревнуючи, не вельми хотіла працювати з Циганом, і сама гонила козу хвилин 20-25, в той час як Циган гнав окремо хвилин 10-15. Зайця було не багато, проте нашому товаришу пощастило – він добув аж двох!(не з-під собак). Я особисто бачив лиш одного вуханя, але , на жаль в межах пострілу були і собаки. Циган тримав його хвилин 12-15, але до мене цей хитрун так більше і не підійшов.
Смачно пообідавши ми дізнались що тепер єгер дає нам добро об’їхати угіддя( перед тим кілька разів були там з ліцензією, але звіра навіть не підняли) під час об’їзду натрапили на слід кабана, який імовірно був піднятий зранку, але заліг знову. В загін пішли я, та ще двоє моїх товаришів мисливців, і звісно ж четверо чорнобривців (УКГ, тобто Забава з своїми нащадками: Циган, Циклон, Дік, Багіра.) Першим почав працювати Циган. Багіра спочатку повернулася до власника, але потім підключилась до інших собак. Хоч кабан був і не дуже великий, але відразу було видно що з досвідом .У невеликому загоні він два рази зупинився та спробувати дати відсіч собакам. Проте наші Карпатці працювали чітко, йшли буквально по п’ятам звіра, і уже через декілька хвилинок вивели його до стрільця. Постріл був влучним, і пройшовши 15-20 метрів кабан звалився.
Завдяки злагодженій роботі собак, ми тепер маємо хороший трофей.
Я залишився дуже задоволений цим полюванням, оскільки мої вихованці показали себе дуже добре, тобто гарно працювали по-різній дичині.
Димарчук Сергій

Собаки: Забава, Циган
Зброя: Benelli,МЦ 20-01
Місце проживання: Ковель

Повідомлення homa » 31 грудня 2017 19:49

Молодчинки....
homa

Собаки: УКГ Бук,УКГ Тиса,ІР Жар...
Зброя: МЦ 20-01ш, ЧЗ-452, Зімсон 16 к.
Місце проживання: с.Стрільськ