Доброго дня!
Довго я вибирав ЄГ, порода мені підходять і подобається, навіть був на порозі покупки ЄГ, але на останньому полюванні на копито ЄГ мого товариша погнала косулю, гон зійшов зі слуху, довго ми її чекали, шукали, пройшло 3 дні кожного дня їздили її шукати на те місце звідки вона погнала козу, залишали частину одягу володаря ЄГ, але вона так и не прийшла. Всі знають шо значить для мисливця втратити собаку, а робочу собаку тим більше. Порода ЄГ дуже вязка.
І після цього випадку я завагався з покупкою ЄГ так як в наших угіддях багато косулі, і коли собаки натрапляють на косуль можна сказати повноцінне полювання на цьому закінчується. Один знайомий порадив глянути на УКГ, і я дуже зацікавився породою, мені порода дуже сподобалась через свою манеру не довгого переслідування звіра, для наших угідь це дуже підходить, так як здебільшого полюю на зайця та лиса.
Маю намір здобути цуценя УКГ, бажано вижлеця, обов`яково від дипломованих батьків які бувають на полюванні і показують добрі результати (на форумі дуже сподобалася УКГ "Веста" Сівенкова).
Планую покупку десь на березень (квітень) місяць.
Кому не важко, підскажіть де можно придбати цуцика УКГ?
Дякую!