Куплю вижлеця УКГ

Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov

Куплю вижлеця УКГ

Повідомлення jooger » 31 січня 2017 17:56

Доброго дня!
Довго я вибирав ЄГ, порода мені підходять і подобається, навіть був на порозі покупки ЄГ, але на останньому полюванні на копито ЄГ мого товариша погнала косулю, гон зійшов зі слуху, довго ми її чекали, шукали, пройшло 3 дні кожного дня їздили її шукати на те місце звідки вона погнала козу, залишали частину одягу володаря ЄГ, але вона так и не прийшла. Всі знають шо значить для мисливця втратити собаку, а робочу собаку тим більше. Порода ЄГ дуже вязка.
І після цього випадку я завагався з покупкою ЄГ так як в наших угіддях багато косулі, і коли собаки натрапляють на косуль можна сказати повноцінне полювання на цьому закінчується. Один знайомий порадив глянути на УКГ, і я дуже зацікавився породою, мені порода дуже сподобалась через свою манеру не довгого переслідування звіра, для наших угідь це дуже підходить, так як здебільшого полюю на зайця та лиса.
Маю намір здобути цуценя УКГ, бажано вижлеця, обов`яково від дипломованих батьків які бувають на полюванні і показують добрі результати (на форумі дуже сподобалася УКГ "Веста" Сівенкова).
Планую покупку десь на березень (квітень) місяць.
Кому не важко, підскажіть де можно придбати цуцика УКГ?
Дякую!
jooger

Собаки: Курцхаар
Зброя: ИЖ-27М
Місце проживання: Сумы

Re: Куплю вижлеця УКГ

Повідомлення WAWA » 31 січня 2017 18:10

На даний час цуциків немає ніде (наскільки мені відомо). Перші цуцики повинні появитися у 20-х числах лютого на Хмельниччині, однак замовлень стільки :shock: , що не получиться!
Потрібно чекати, думаю на літо насиплеться чорного потомства і можна буде підібрати!
WAWA

Собаки: Карпатчики
Зброя: ТОЗ-34Р
Місце проживання: 0975139028

Повідомлення jooger » 31 січня 2017 18:24

Будемо чекати, хотілось би звісно в березні, квітні, але якщо треба то можно й почекати, якщо є заради кого)))
jooger

Собаки: Курцхаар
Зброя: ИЖ-27М
Місце проживання: Сумы

Повідомлення WAWA » 31 січня 2017 21:14

Якщо появляються цуцики, то на сайті, як правило, появляється інформація.
при появі цуциків, можна буде розпитати про дипломи і про їх відсутність :D ну і роботу!
WAWA

Собаки: Карпатчики
Зброя: ТОЗ-34Р
Місце проживання: 0975139028

Повідомлення Сівенков » 12 лютого 2017 20:25

jooger написав:Доброго дня!
Довго я вибирав ЄГ, порода мені підходять і подобається, навіть був на порозі покупки ЄГ, але на останньому полюванні на копито ЄГ мого товариша погнала косулю, гон зійшов зі слуху, довго ми її чекали, шукали, пройшло 3 дні кожного дня їздили її шукати на те місце звідки вона погнала козу, залишали частину одягу володаря ЄГ, але вона так и не прийшла. Всі знають шо значить для мисливця втратити собаку, а робочу собаку тим більше. Порода ЄГ дуже вязка.
І після цього випадку я завагався з покупкою ЄГ так як в наших угіддях багато косулі, і коли собаки натрапляють на косуль можна сказати повноцінне полювання на цьому закінчується. Один знайомий порадив глянути на УКГ, і я дуже зацікавився породою, мені порода дуже сподобалась через свою манеру не довгого переслідування звіра, для наших угідь це дуже підходить, так як здебільшого полюю на зайця та лиса.
Маю намір здобути цуценя УКГ, бажано вижлеця, обов`яково від дипломованих батьків які бувають на полюванні і показують добрі результати (на форумі дуже сподобалася УКГ "Веста" Сівенкова).
Планую покупку десь на березень (квітень) місяць.
Кому не важко, підскажіть де можно придбати цуцика УКГ?
Дякую!

Ну друже ти попав по адресу , виключно для тебе та твого регіону ,прейде пора щось підберем . ;)
Мій номер закину в приват .
Сівенков

Собаки: УКГ Ридай - Бой,та УКГ Веста
Зброя: ИЖ-18АТА -АRMS Neo -12,ТОЗ -63
Місце проживання:

Повернутись до Продаж/Купівля цуценят та дорослих собак Українського Карпатського Гончака

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей