Обговорення розвитку породи у виставках і змаганнях!

Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov

Re: Обговорення розвитку породи у виставках і змаганнях!

Повідомлення собаколюб » 12 березня 2016 12:45

А відносно фото - експерт це публічна людина! Ви ж сварите Путіна, смієтесь з фотожаб Люльки! Перепостите якісь смішні уривки з вечірнього квартала.....
Якщо біжиш, то не спіткнися
Якщо спіткнувсь, то не впади
Якщо упав, то вставай мерщій
І далі ти біжи...
собаколюб

Звідки: Україна, Хмельницька обл., Старокостянтинівський р-н
Собаки: УКГ АЗА, 18.03.11р.н. та УКГ БАРОН, 23.07.12р.н.
Зброя: -
Місце проживання:

Повідомлення Vayser » 12 березня 2016 15:04

Ні, я не займаюсь пере постами і іншою лобудою що ви описали. Як ваше сумління вам дозволяє особисті образи висловлювати публічно, то не дивуйтесь як у вашу адресу щось подібне зроблять , я ні слова не скажу. У загалі то у вас якась приязнь переходити на особистості, і навішувати ярлики.

Вайсер, у мене таке враження, що ви вирішили пересваритися з всіма форумчанами....
Бригадир висловив своє невдоволення і аргументував його... Ви ще трохи далекі в цьому питанні...

Ну а що я мав зрозуміти з того що написано? Що Бригадир бореться з комунізмом? Ну ок. Ви там щось своє знаєте можливо я теж колись досягну просвітлення, чи навчусь читати ваші думки. Та мені не зрозуміло що поробиш? Тепер нічого не запитувати? Чи нічого не варто розтлумачувати «простим смертним»?
Чи можливо, я мав зрозуміти, те, що ви тут толерантність проявляєте таким чином, зводячи усе що я висловив до оцінки мене як особистості? Я уже опускаю ваші останні коментарі без уваги, та ви все одно усе зводити до якихось вам одній зрозумілих шаблонів. То я у вас дитина, що гавкає, то Богунів прихвостень, тепер хто? Провокатор? «Добро пожалувати на най толерантніший форум», це хто писав не Бригадир? Через пару хвилин мене хотів відправити у «читальний зал» ,безапеляційно. Ок. Діліть і далі всіх на тих хто не з вами, той проти вас, у кращих традиціях колгоспу. Ваша совість чиста, ви нею просто не користуєтесь. Ви щиро не розумієте того що той хто з вашого «колективу» (це ваше визначення) може чинити не етично. Для вас це норма коли поза очі поливають брудом і виставляють на посміховисько "чужих". Я наполягаю на тому щоб, прибрали фото експерта , з коментарями особистого характеру, його професійна діяльність або особиста думка не виправдовують подібного ставлення.
— Ну что вы? К чему оскорбления? Уладим это как цивилизованные люди — жестокостью и бессмысленным насилием.
Wednesday Addams
Vayser

Місце проживання: Хмельницький

Повідомлення бригадирь » 12 березня 2016 16:33

Vayser написав:
бригадирь написав:оце той тип ,жахливої зовнішності...

Як на мене не поганий каптурик у дядька, я не зрозумів таки чому я маю його ненавидіти? Що за шпигунські забави які 300 гр? Навіщо ви дві неділі тераризували по телефону людину? Чому на змаганнях лайок мають бути гончаки? Це усе має вигляд пліток на базарі ...
Та от мені цікаво, якби ваші фото, без вашої згоди, хтось виклав у мережу, пане Лемеш, з образливими коментарями, це б вам сподобалось?

У Вас мабуть інший світогляд і всі дописи проходть повз Вашої свідомості ,а хапаєте тільки те ,що залетіло...Певен ,що без винятку всі активні форумчани розуміють в чому справа ,про що іде мова і наслідки....Персонально небуду нічого пояснювати і полеміку невступатиму....Щодо того що я писав ,що форум толерантний.так то недає права ображати форумчан....Ми спілкувалися нормально до того як Ви зареєструвалися тут,думаю ніц сє нестане і після того як ви підете....Визначте сам для себе чи треба Вам тут бути і як Ви це собі уявляєте....
бригадирь

Собаки: Найда 6,05,2004...Джулія 6,05,2012
Зброя: Їж-27
Місце проживання:

Повідомлення Vayser » 12 березня 2016 18:00

А вам хто дав право ображати і принижувати інших? Чи так звикли, стара комуністичне виховання? Певно що б я не написав буде сприйматись негативно. Вам тепер потрібен лише привід, очорнити мене і тим самим виправдатись. Згоден ніяка полеміка не має сенсу. За допомогу, з цуциком дякую Роману, як і обіцяв собаку ще колись перевезу на виставку. За цим успіхів вам "активним" можете акаунт видаляти , реєструватись під іншими ніками не буду. Маю надію ви цілком собою задоволені.
— Ну что вы? К чему оскорбления? Уладим это как цивилизованные люди — жестокостью и бессмысленным насилием.
Wednesday Addams
Vayser

Повідомлення бригадирь » 12 березня 2016 18:36

Ну от і домовилися.......
бригадирь

Місце проживання:

Повідомлення собаколюб » 12 березня 2016 19:09

Вайсер! Робіть висновки самі, але з мого погляду саме ви сваретесь з іншими...
1. Не на виставку їдьте, а на профільне випробування!
2. Не закликайте когось до якоїсь дії. Зробіть самі і приклад іншим подайте!
3. Завжди можна висловлювати свою думку в більш толерантній формі! Щоб згодом не перепрошувати.
4. Не варто відриватися від колективу... Один в полі не воїн.
І далі ти біжи...
собаколюб

Місце проживання:

Повідомлення собаколюб » 12 березня 2016 19:13

Шановне товариство!
Рекомендую під експерта Рогоцького своїх собак не виставляти і на його випробування(де він організатор) не їхати! Причини написані в темі львівські змагання! + результатів (сумарної таблиці) допитатись й досі не можу...
І далі ти біжи...
собаколюб

Місце проживання:

Повідомлення WAWA » 13 березня 2016 12:44

Я чомусь не розумію суперечки!
Василю, людина має право робити те що їй подобається, правда чи це завжди коректно.
Міша зробив те що думав, і має на це право, тим більше, що ФМСУКРАЇНИ, мало б робити, щось для розвитку і підтримки вітчизняної породи, а не заробляти гроші на інших породах.
А ця людина є одним з гвинтиків цієї системи :mrgreen:
Чомусь інші країни на даний працюють над виведенням нових порід, а що вивели наші преславуті кінологи (деяким схиляю голову за їх працю віддану і щиру)?
Тому їх треба паплюжити на кожному кроці!!!!!
WAWA

Собаки: Карпатчики
Зброя: ТОЗ-34Р
Місце проживання: 0975139028

Повідомлення бригадирь » 14 березня 2016 00:23

WAWA написав:Я чомусь не розумію суперечки!

Я поясню...Є люди які співчувають і намагаються хочаб немішати.Є люди які байдужі ,але невтручаються.І є такі ніц незробили ,але хочуть вже керувати процесом...

Таким людям незрозуміти нас "буйно посунутих",вони нерозуміють що то справа життя...Вони купили собі цуцика і вважають ,що вони вже в процесі..Такі люди неуявляють скільки праці зроблено аби той цуцик зараз був в них ,причому із свідоцтвом і таких собак ,що вже про них знають в країні....Таким людям незрозуміти те ,що я п"ять років доказую не тільки тим хто проти .а і вам моїм друзям ,що карпатець здатний працювати по фазану на гідному рівні....І здавалосьби ,от останні кроки і ми в дамках і ми маємо правила для карпатцяя хочаб по фазану (нагадаю ,що ми немаємо жодних покищо для карпатців),а якиїсь гівнюк експерт через свої просовкові переконання в одну мить взяв і це все перекреслив,вибачте просрав....І тут Вася який купив собі цуцика карпатця і знає вимовляти слово "генетика",але палець об палець невдарив для нашої справи,знову включається в процес і знову видає порцію "геніально" складених речень....Про те ,що він вспів пересваритися з усіма тут на форумі я промовчу...... :oops:
бригадирь

Місце проживання:

Повідомлення Vayser » 14 березня 2016 00:49

бригадирь написав:Ну от і домовилися.......

Ну ось ви у своїй усій красі, вроді як усе вияснилось, але ж не бля, вам тра з себе не аби якого пана зліпити.
От я вам особисто заважаю? Вам сказали: усе, робіть як знаєте. Я вам просто запропунував якусь допомогу , не тре - ну і хер з вами. Так ж не, тре ще купу лайна у догонку, ппц благодійник породний. Та хочь повбивайте тут один одного, плювати.
Wednesday Addams
Vayser

Повідомлення собаколюб » 14 березня 2016 01:08

Спочатку потрібно щось зробити конкретне, а вже потім обоажатись.....
Ви кричали про аналіз генетичний, ссилку давали...а чого самі не зв'язались з тими генетиками?! Я по вашим ссилкам звязалась і отримала конкретну відповідь - собаками не займаємося! Зате купа постів "треба зробити,... от роблять,..."
Бригадире! Та ж не заперечую, що карпатчики працюють по фазану. Я ж того фазана бачила лише в зоопарку... Я проти робити його профільним!
І далі ти біжи...
собаколюб

Місце проживання:

Повідомлення Vayser » 14 березня 2016 01:45

Вас тут спеціалістів як гною, і кожен знає своє, я звідки знаю що вам тут конкретно треба? Я у псячих справах мало що розумію, і ніколи цього не приховував. Так що давайте ви не будете казати мені що я вам щось винен, а я відповідно куди вам йти. У вас є бугор лемеш, от він знає конкретно усе у його "буйно просунутій боротьбі" За цим, якщо ви полишите мою скромну персону у спокої, це буде осатаній допис на цьому форумі.
Wednesday Addams
Vayser

Повідомлення WAWA » 14 березня 2016 07:54

От я вам особисто заважаю?
Я вам просто запропунував якусь допомогу , не тре - ну і хер з вами.

Мені наприклад ні! Але не бачу допомоги!
Вам сказали: усе, робіть як знаєте.

На мою думку, стараємося робити як треба, а не як знаємо.
Так ж не, тре ще купу лайна у догонку, ппц благодійник породний.
Та хочь повбивайте тут один одного, плювати.

Наскільки розумію,але проаналізуй і Ти, образи в мою сторону тільки з Твого боку :?:
Задумайся :!: Я не виставляю претензій :shock: Але цікаво, що не так, ну вбий не розумію :?:
В усіх випадках щось не так :?:
WAWA

Повідомлення Vayser » 14 березня 2016 10:41

Нема тут що обговорювати, як все ж маєш претензії по блондинка чи «гасконцям» (хз шо це таке)з мене пляшка віскаря , і як ти і писав можемо обговорити при зустрічі, розкажеш отих румунських витребеньок. Тільки не кажи що я тобі теж щось завинив, та маю мати якісь здобутки, звання і регалії. І тим паче, я не зобов’язаний підтримувати «буйно просунуту боротьбу» . Нє і ппц, не правильно це.
Wednesday Addams
Vayser

Повідомлення Vayser » 14 березня 2016 11:34

P.S.: Ти дивувався чому це я вважаю що це закрита "пісочниця"
бригадирь написав:Вони купили собі цуцика і вважають ,що вони вже в процесі..
Wednesday Addams
Vayser

Повідомлення WAWA » 14 березня 2016 12:04

Vayser написав:P.S.: Ти дивувався чому це я вважаю що це закрита "пісочниця"
бригадирь написав:Вони купили собі цуцика і вважають ,що вони вже в процесі..

Але у цю пісочницю попадають усі без проблем, тільки Ти чомусь не піском бавишся :!:
Ось каталог не допрацьований http://carpathound.com.ua/catalog/
Візьмися і дороби! Повір, усі будуть вдячні dfg. З грошима скинемся, просто організуй!
Хочеш просто поїдь на вольєр, притрави свою собачку і зніми хороше відео. Отримаєш сам задоволення і хтось біля тебе. Поїдь на виставку.І це буде корисним. dfg
Зрозумій, люди вклали частину своєї душі, грошей, часу (згідний, може не все правельно робиться), але коли їх у чомусь звинувачують, відповідно починається травка з "Пісочниці! :twisted:
WAWA

Повідомлення Vayser » 14 березня 2016 12:27

Ну що ти хоч від мене почути?
Визнаю свою недолугість у глобальних питанях, саме тому обіцяю не дратувати більше свою присутністю. От тобі чоловік пояснив:
Я поясню...Є люди які співчувають і намагаються хочаб немішати.Є люди які байдужі ,але невтручаються.І є такі ніц незробили ,але хочуть вже керувати процесом...

Я не хочу керувати «процесом» саме тому до цього посту сказав що більше не буде моїх дописів. Відповідно не буду заважати. Усе крапка. Запасаюсь попкорном, ніякого відео чи ще чогось не буде , бо тут щось як скажеш зразу як ти сказав «травка» тобі воно треба? З мене необхідний мінімум, виставка чи ще щось там що зможу. Давай закінчувати без змістовну полеміку, ми усі дорослі люди рішення прийняте, кожному своє а своє не кожному.
Wednesday Addams
Vayser

Повідомлення бригадирь » 14 березня 2016 13:14

собаколюб написав:Бригадире! Та ж не заперечую, що карпатчики працюють по фазану. Я ж того фазана бачила лише в зоопарку... Я проти робити його профільним!

Ти просто проти бо проти ,чи є іще якесь і логічне пояснення чому????
бригадирь

Місце проживання:

Повідомлення собаколюб » 14 березня 2016 13:37

Бо не скрізь є ті фазани...
Це всеодно що робити профіль по лосю, або по оленю...
І далі ти біжи...
собаколюб

Місце проживання:

Повідомлення бригадирь » 14 березня 2016 13:45

Ну у мене до прикладу із кабаном неахті ,тоді давайте і його знімемо із профіля...Фазан то така річ яка має майбутнє і буде скоро у всіх угіддях....Його можно розмножувати штучно,за ним майбутнє українського мисливства..Якщо тепер незробити його профільним то потім воно саме незробиться...
бригадирь

Місце проживання:

Поперед.

Повернутись до Бесіда

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей