Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov
Вайсер, у мене таке враження, що ви вирішили пересваритися з всіма форумчанами....
Бригадир висловив своє невдоволення і аргументував його... Ви ще трохи далекі в цьому питанні...
Vayser написав:бригадирь написав:оце той тип ,жахливої зовнішності...
Як на мене не поганий каптурик у дядька, я не зрозумів таки чому я маю його ненавидіти? Що за шпигунські забави які 300 гр? Навіщо ви дві неділі тераризували по телефону людину? Чому на змаганнях лайок мають бути гончаки? Це усе має вигляд пліток на базарі ...
Та от мені цікаво, якби ваші фото, без вашої згоди, хтось виклав у мережу, пане Лемеш, з образливими коментарями, це б вам сподобалось?
WAWA написав:Я чомусь не розумію суперечки!
бригадирь написав:Ну от і домовилися.......
От я вам особисто заважаю?
Я вам просто запропунував якусь допомогу , не тре - ну і хер з вами.
Вам сказали: усе, робіть як знаєте.
Так ж не, тре ще купу лайна у догонку, ппц благодійник породний.
Та хочь повбивайте тут один одного, плювати.
бригадирь написав:Вони купили собі цуцика і вважають ,що вони вже в процесі..
Vayser написав:P.S.: Ти дивувався чому це я вважаю що це закрита "пісочниця"бригадирь написав:Вони купили собі цуцика і вважають ,що вони вже в процесі..
Я поясню...Є люди які співчувають і намагаються хочаб немішати.Є люди які байдужі ,але невтручаються.І є такі ніц незробили ,але хочуть вже керувати процесом...
собаколюб написав:Бригадире! Та ж не заперечую, що карпатчики працюють по фазану. Я ж того фазана бачила лише в зоопарку... Я проти робити його профільним!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей