Змагання на Луцькому вольєрі були 19-20.09.2015р. Звіту не подаєм бо ну їх на...19.09. 15 пусків,всі собаки працювали по свині річній,6-Д3 та 1-Д-2. 20.09. з 16 по 20 пуск глухо!20 ЗСЛ працювала достойно.Далі до 23 глухо.Ми 23 пара Бай+Баян.Дощ пиз..... цілий день.Та наші "капловухи","копполи"так їх там називали, знайшли величезного СІКАЧА кг-120(всім кажучи що у вольєрі 2 по 80 кг.) притому на першій хв. пуску.Роботу тільки чули,побачити щось було не реально.Дощ,темрява.зарослі,Бігали з Симончуком за пом.експерта як на лижах,бо глина розкисла.Через хв. 5 чути що працює один пес.Ще декілька хв. і дзвінок від калітки що один пес стоїть і непрацює Димарчук вл. Ліки_Забави каже що мій Баян.Сказавши Рогодському це,він почекавши 2хв.каже що іди того що непрацює бери на повідок а цього розціню в одиночку.Біжу,матюкаюся про себе на Баяна,думаючи чому батько працює а син покинув.Та біля калітки стояв згорблений Бай...
Коротше,Їхню ФМСучу мать, Рогодський знімає пару бо пса(Баяна) що відпрацював на Д-2 (свідки біля калітки бачили як мчав сікач і Баян зробив хватку а Бай стоячи на трьох гавкав в їхню сторону) переплутав з Баєм.Ми заздалегіть заявили 1)Бай+Баян-23,2)ЗСЛ Воля+Кунак_24,3)Айка+Забава-25,4)Бай-26,5)Баян-27.Мотивація Рогодського-я судив Бая а працював Баян,хочеш перепустиш вчерзі і я розсуджу!!!!!!!Виходимо матюкаючись з вольєру росказуючи про цю маячню присутнім та шукаючи вет.лікаря.Жах! Останього НЕЗАПРОСИЛИ.Дякую дядьку який вивів з шокового стану криками вмою адресу.Мовляв біжи назад вимагай Д-2 і на номер вет.лікаря в Луцьку та бігом шити собаку.Біжу.Рогодський пише Д-3(так, робив на Д-2 та забракло майстерності).
Ітого: Д-3 УКГ Баян,Д-3 ЗСЛ Кунак+Воля,поламана доля Бая,зневіра,зневага,несправедливість.........
Стоп.Позитив.Шили в вет.клініці ОЛТАН.ВЕТ м. Луцьк 2 год.Європейський рівень!Дякую.