Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov
WAWA написав:Зюзя на даний час (6,5 місяця) має 46 см!Від витоків (малий тип УКГ) відмовляємось остаточно?
Питання як відрізняти малого? Ми колись при поїздці на Закарпаття міряли всіх яких бачили КГ і не зовсім.
Мінімальна висота була 50 см, у сучинки, яка не мала ще року. А так всі близько і більше 54см.
Моя думка, собаки більше відрізняються по будові голови: спостерігається два типи, Рекса (старого) і такі як у Барона (Іри).
Тепер Василю легше говорити, і потрібно говорити про селекцію, коли вже є поголів"я, а колись шукали взагалі де є якийсь чорний песик![]()
Зюзя буде так як ви і писали біля 50см
WAWA написав:Чому Ти думаєш, що не продумуються в"язки?
окрім особистого фанатизму заводчиків ніщо поки не має вирішального значення
hanter39 написав:Вайсер, те що ти говориш - добре. Але розібратися в цьому всьому може: генетик-кінолог + мисливець. + Обовязково тре бачити тих собак в роботі та зробити огляд. Набір предків і зі слів, що той робив ось так, о той отсь таке вмів і мав такі очі - нічого не дасть. БО як показує практика, говорять одне - на практиці реалії різняться...
+ ти уявляєш, скільки тре років на дослідження генів, що за що відповідє і $$$ , Є породи, які мають набагато більше фінансування, але такого дозволити не можуть....
Генетический паспорт поможет также в случае, когда уже имеется профиль ДНК отца или матери, сравнение генетических маркеров (локусов) покажет, есть ли родственная связь между ними и тестируемым.
створення та підтримка в актуальному стані інформаційних баз даних з племінної справи;
«Хіба я проти вашого колгоспу? Аби не у нашому селі.» (с)
Які порівняння ті всі що також? Я вас не розумію. А як називається ваш колектив , як вступити ? Є якісь кастинг? Блін, тепер ви мене не візьмете?
От не розумію чому у Тебе сформувалася думка, що у нас закрите акціонерне товариство
Vayser написав:Тим більш про розбір ДНК коду я не писав, лише про генетичні маркери і долучення спеціалістів.
WAWA написав: а собаки які мають світлу маску - це помісь РГ. І хоч, що не кажи, це так!
Бо твої висновки з погляду наукового підходу, є лише твоїми фантазіями.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей