бригадирь написав:Смайлики би поміняти...Вони напевно йшли в шаблоні так і залишилися і іще добреби аби можна подякувати за повідомлення..Щоб якщо комусь подобається повідомлення він просто залишив подяку під ним ,а не писав нове повідомлення про те як йому подобається попереднє...
бригадирь написав:Панель керування (0 нових повідомлень) • Ваші повідомлення.нові повідомлення.непрочитані повідомлення
Допомога
Учасники
Вихід [ бригадирь ]
Прпоную добавити для зручності,аби можна відразу повертатися до нових повідомлень ,а не спочатку до списку форумів...
собаколюб написав:пропоную добавити тему - родоводи УКГ, де будуть в кожній окремій темі(одна тема - одна собака) будуть скани родоводів, № реєстрації, здобутки на змаганнях/випробуваннях/виставках/виводках
бригадирь написав:Цитування....Щоб відразу при виділенні тексту, натиснувши цитата цитувалося тільки те що виділено,а не все повідомлення.незалежно від того чи то перше чи друге цитування.....
бригадирь написав:Щоб видно хто є зарас в ТЕМІ...Так само як загальний список користувачів які є в онлайні так само і хто зарас переглядає дану тему...
бригадирь написав:Переглянути відвідувачів у темі можна внизу сторінки кожної теми, чи не так?
бригадирь написав:І Іще щодо цитування...Я Вас зарас цитував а висвітлилося що я автор тексту цитати...Треба аби було написано того хто є автором повідомлення звідки воно цитувалося...
guegue написав:т так? Це ж по замовчанню зроблено, я навіть нічого і не міняв, а автор цитованого повідомлення ви.
guegue написав:бригадирь написав:Цитування....Щоб відразу при виділенні тексту, натиснувши цитата цитувалося тільки те що виділено,а не все повідомлення.незалежно від того чи то перше чи друге цитування.....
Прийнято та відсортовано до непершочергових.
guegue написав: бригадирь написав:Панель керування (0 нових повідомлень) • Ваші повідомлення.нові повідомлення.непрочитані повідомлення
Допомога
Учасники
Вихід [ бригадирь ]
Прпоную добавити для зручності,аби можна відразу повертатися до нових повідомлень ,а не спочатку до списку форумів...
Якщо це не критично, то цим я займуся не в першу чергу.
бригадирь написав:В розділ Український Карпатський Гончак,на перше місце додати Тему Історія породи
А на самий початок розділів Правила Форуму
бригадирь написав:Дуже швидко закінчується сесія написання повідомлення..Якщо автор пише велике повідомлення то неможе його відіслати бо час написання вже пройшов...Треба збільшити час написання..
собаколюб написав:пропоную добавити тему - родоводи УКГ, де будуть в кожній окремій темі(одна тема - одна собака) будуть скани родоводів, № реєстрації, здобутки на змаганнях/випробуваннях/виставках/виводках
Повернутись до Пропозиції шодо вдосконалення
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість