Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov
собаколюб написав: База є, іі треба доробити, але вона є!
Доречі сам Соловей на виставці сказав що вже однотипні...
Vayser написав:такшо на "бронепоїзді "скоріш за все ви.
Vayser написав:базу я б зробив
бригадирь написав:А з цього місця докладніше...Щоб зробив і що ми маємо для того зробити...
Описание: Основные возможности:
Простота и удобство использования
Представление данных, как в графическом виде, так и в виде таблиц
Большое количество полей для хранения информации
Полноценная поддержка стандарта GEDCOM
Публикация генеалогических данных на WEB сайте
Построение родословной росписи
Практически неограниченные возможности по количеству персон и других объектов в БД
собаколюб написав:Доречі я ніде не писала що правельний господар 100% не живе у місті!
Я казала, що правельний господар багато часу приділяє нагонці.
Ну Вайсер веде річ про інше,про зовнішній вигляд і фіз.дані..Покищо відбувається в"язка кому до кого блище ,або чий пес гарніше працює і те що відсутня однотиповість відтисняється на другорядне..
собаколюб написав: Але малого визначати у віці 10 місяців...
hanter39 написав:Та ви покажіть пальцем хоч 1 укг з предками в 4 коліна, які теж були укг.
Бо навіть розплідники собак, яким вже століття історії назбирається, не дадуть гарантії в 100% на цуцика.
Але виявилося, що не готові поки ми навіть до секції УКГ. Усім відразу вбачався якийсь надзвичайно фінансовий інтерес організаторів у цьому, та надзвичайне збагачення усіх, крім них… почалися підозри у «схемах»… Ну що ж, ні то ні
І третє, я взагалі не бачу смислу розбивати на великих і малих укг.
бригадирь написав:Вайсер на 2013-тий рік внас було 30 собак з яких щось намагалися вибрати...Тепер є на порядок більше з яких так само намагаються щось вибрати.а через три роки буде іще трішки більше з яких так само будемо намагатися щось вибрати...Але що було в 2011тому коли пси були у Вави в мене і в Скедрова то суттєва різниця із теперішньою ситуацією...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей