приєднуюсь до вітань...лише добавлю - будь здоровим та щасливим, і експертам національної категорії в найкоротші сроки... і дружину тобі таку, щоб розділяла твої захоплення!
Якщо біжиш, то не спіткнися Якщо спіткнувсь, то не впади Якщо упав, то вставай мерщій І далі ти біжи...
вибачаюся. що через постійню відсутність в межах нету пізно (та всеж краще ніж ніколи)))) вітаю.. Хочу побажати міцного здоров"я, щастя всілякого. а не тільки мисливського, успіхів у всьому і мирного неба. а на рахунок гарбузів то боятися не варто - печені вони смачні та й зернята нині на ринку дорогі, можна продати і мати прибуток. жартую.
Сьогодні наш молодий Колєга,св"яткує День Народження....Буть нам Ромку файний і здоровий .абисься скоро вженив і нетрудин ночами по дівках і абись здобув успіх у всіх починаннях....
Файно Ти Міську радиш!!! Вженисі, а на фотці дві рибки, які зовсім не стимулюють до таких вчинків
Вітаю!!!! Добре попарубкувати аби, коли вже точно вженишся, не одна дівчинина пошкодувала Ну Щастя на життєвій та життєво-мисливській стежині. За Твоє здоров"я!!!!!
Всім велике дякую за вітання! Буду старатися і далі Вас всіх не підводити та допомагати розвитку УКГ. п.с. а стосовно сватання, думаю погуляєм ще до мого 25 річчя
Приєднуюсь до вітань... хоч і запізнився через відрядження і відсутність (там) нету. та як кажуть краще пізно ніж ніколи. Довгих літ! За тебе... Також бажаю здоров"я, успіхів і благополуччя. Щоб мрії здійснилися.!