Вітаю усіх! Дякуємо за відповіді-побажання! Ну раз бригадирь відкрив занавісу, дякую за гарні слова, то так усе й було
Правда, цей чудовий "живий" подарунок брату получився на три тижні пізніше, але радості від нього було нам обом багато
Зустрічали песика у Львові, заодно і відвідали та прогулялись цим неповторним містом... Ось як це було:
Мавка була слухняною в дорозі, все розуміла, бо думали, що буде важче її везти, але вона - розумна і слухняна дівчинка. Ще по Львові поки пройшлись із нею, то всім вона в око попадала, просили погладити, розпитували, яка порода
А це вже майже вдома і Мавка зраділа певно, що нарешті на травичці, грається зі своїм хазяїном:
Я живу у місті, а Віталій - за кілька км в селі, то собачка уже освоїлась там за тиждень добре. Дружня, пізнає хазяїна віддано біжить до нього. І хоч мені не дуже дозволяють умови тримати цуцика, але такого б я хотіла
Взагалі у брата були собаки різних порід, він їх любить, поділяю його захоплення. Але українська карпатська гонча - це відкриття, яким і я дуже зацікавилась. Тому до зустрічі в ефірі
Будемо спілкуватись