Трішки, відзвітую про триденне спільне проживання УКГ Багіра , якщо не в тему то най модератор вибачає, та відпиши куди можна таке писати.
Отже, перші враження такі: спокійна і врівноважена, як і казали "культурно-послушна". Та між тим, гарно облаює інших собак і як справжня жінка, сміливо дорвавшись ховається за господарем, мол розберись
. Просто героїчно сражалась з галкою (вони у цей час нападають на собак через пташенят) Декілька разів чітко пішла по сліду, видно що саме розпутує з вихлянням, для 2х місяців доволі непогано. За перший день упевнено освоїла кличку і "до мене", гарно бігає за ногами без повідка, добре реагує на "фу". Навіть через раз сідає і задовільно йде поруч при команді "рядом". Та головне дуже чистоплотна, безумовно не без "аварій" але я був сильно вражений. Головною проблемою стало привчання лишатись самій, і тут я зрозумів що Багі вперта штучка. Та, що правда, я сам винен бо шматок батьківської підстилки взяти забув, хоча про це добре знав. Через це було здобутком 5ти хвилинне знаходження у кімнаті самій без вою, наступного дня годину сама (сусіди у шоці, але хай терплять для них стараюсь). На разі усе, малий називає її зайцем,через вуха, але зайчик погриз усі руки, хижий такий собі заєць
— Ну что вы? К чему оскорбления? Уладим это как цивилизованные люди — жестокостью и бессмысленным насилием.
Wednesday Addams