Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov
hanter39 написав:Мав на увазі, щоб не боло 5 собак і в кожної по два пуски. Добре, на осінь, то на осінь. але як тоді збирати заявки на участь...
хоч приблозно треба мати список бажаючих
hanter39 написав:Мав на увазі, щоб не боло 5 собак і в кожної по два пуски. Добре, на осінь, то на осінь. але як тоді збирати заявки на участь...
хоч приблозно треба мати список бажаючих
собаколюб написав:нехай Діма багато не говорить...
минулого року також були подібні випробування, то в суботу було мало собак, тому в неділю не проводили... а хлопці зібрались і зря витратились на дорогу(не власники карпатців, а лайок!)....
Хома, я закидувала графік випробувань - у вашому регіоні їх чимало... а з Романом обговорювали сугубо випробування для карпатців... і я вважаю, що такий захід краще проводити осінню.
мої собаки цей рік пролітають...
homa написав:собаколюб написав:нехай Діма багато не говорить...
минулого року також були подібні випробування, то в суботу було мало собак, тому в неділю не проводили... а хлопці зібрались і зря витратились на дорогу(не власники карпатців, а лайок!)....
Хома, я закидувала графік випробувань - у вашому регіоні їх чимало... а з Романом обговорювали сугубо випробування для карпатців... і я вважаю, що такий захід краще проводити осінню.
мої собаки цей рік пролітають...
Я розумію,подзвоню йому в суботу по обіді а він скаже звеняй,можливо...Будем слідкувати за "регіоном" постараюсь відзняти та описати,головне щоб невийшло пустих балачок.Просто впевнений за наших собак.Іхотівби попасти з карпатцями на змагання серед лайок,цікава картина вимальовується.
hanter39 написав:Поступила нова інфа. На завтра записано для участі понад 20 лайок. для інших порід можле просто фізично не вистачити часу.
Ще одні випробування на станції Дубовий Гай для ВСІХ мисливських собак пройдуть через 2 неділі.
собаколюб написав:Хома, а ти якби їхав на Вінницький вольєр, то їхав би через Старокостянтинів??? чим зазвичай їздиш?
чому питаю... може б чоловіка з своїми "циганятами" забрали б
а відносно випробування по ведмедю, дай знати наперед бо є бажаючі
Сівенков написав:Да на косолапого на скільки знаю ніхто ще не пускав .Уточняйте інформацію про допуск УКГ по медведю .Того року поїхав на одне таке випробування організатори сказали ,що УКГ не допускаються хіба як притравка т
Повернутись до Виставки, випробування, змагання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість