Підлиття крові УКГ

Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov

Підлиття крові УКГ

Повідомлення hanter39 » 21 червня 2013 16:03

Шановні карпатцелюби, думаю всі будуть згідні зі мною, що на даний час робочі якості УКГ поки відстають від екстерєрних. Якщо заглянути в історію, то всі породи покращувались підлиттям крові якигось інших порід. Так само, я вважаю, потрібно робити і з УКГ.
Як на мене легенько, під суворим наглядом для покращення робочих якостей потрібно пробувати підливати гібридів першого покоління копова і РГ нашим карпатцям. Що це нам дасть:
1. Від копова ми отримаємо ще більше злобу до кабана.
2. Від РГ ми візьмемо силу голосу і музикальність, покращимо чуття і трішки добавимо вязкості.
3. Чому саме гібриди першого покоління+ УКГ. Бо копов передасть гібридам чорну маску і не дасть вилізти занадто світлому окрасу РГ. Також копов дозволить отримати гібридів з РГ середніми по зросту, що буде в межах росту УКГ. + схожі вони з УКГ по конституції. Тому екстерєр УКГ не сильно зачіпимо.
Які ваші думки з цього приводу? Чи може це лишнє, і краще просто покращувати робочі якості в собі завдяки розведенню по лініях і т.д.?
закоханий у полювання
hanter39

Собаки: Гончаки
Зброя: мц 20 01 ш
Місце проживання: Хмельниччина

Re: Підлиття крові УКГ

Повідомлення vasyl eger » 21 червня 2013 16:09

:roll:
uffff

e taki "vidrodzhuvalnyky " ,eksperementatory (yak ya :lol: ) , - sho ZA
i inshi sho budut proty .

emmm .

ot chyyu i koly i yak ????
vasyl eger

Місце проживання:

Повідомлення бригадирь » 21 червня 2013 16:48

Думаю ,що Ти поспішаєш....Те що Карпатців невиставляють на випробування ,неозначає що вони нетак працюють.....Знаєш цих собак півгодини ,а вжебись їх перекроював....Хто Тобі сказав ,що Копови злобніші до кабана від Карпатців?І хто таке казав ,що хоче аби його карпатець ганяв довше лисів і зайців...Скільки то було чоловік ,що таке казали .1,2.10.50,100 чи скільки?...І чого Ти вирішив що вже добре знаєш цих собак на стільки ,що готовий їх реформувати?Виростиш собаку ,дві від різних заводчиків,пополюєш з десяток років ,а потім будеш казати чи треба щось змінювати чи ні....Вважаю що цю тему навіть треба видалити ,щоб про це покищо ніхто навіть не заікався....
бригадирь

Собаки: Найда 6,05,2004...Джулія 6,05,2012
Зброя: Їж-27
Місце проживання:

Повідомлення StefcoG » 21 червня 2013 16:54

Як на мене ідея сама по собі не погана і має раціональне зерно але є кілька дуже важливих але ...
Перше - а ми справді знаємо роботу всіх карпатців що б точно сказати , нам потрібно підлиття? Чи ми знаємо роботу від сили десятка собак ..Якщо так то це в корні неправильно судити про породу по кількох представниках . А можливо ті що не виставляються - постійно полюють і мають ті унікальні здібності які нам всім хочеться ? Тоді навіщо підливати з незрозумілим ефектом? Давайте на перше місце поставимо оглянути роботу всіх карпатців , хоча б по відео .. в вольєрах, на полюванні і т.д. а тоді думати що саме нам не вистачає.
Друге що б почати експеременти потрібно створити племінне ядро, яке стійко передає свої типові екстерєрні ознаки в спадок .
А щоб визначити собак для племінного ядра, необхідно провести їх оцінку. А комплексним способом оцінки є бонітування .
Ну а що б це все зробити .. потрібно реально років 3 - 5 .
Medicus curat natura sanat — медицина лікує, природа зцілює. (лат.)
StefcoG

Собаки: Ненецька лайка (в батька)
Зброя: Beretta A300, Franchi Instinct, Tikka T3
Місце проживання:

Повідомлення StefcoG » 21 червня 2013 17:01

Ні в якому випадку теми не видаляти, взагалі всі делікатні і дражливі теми обовязково обговорювати, причому без переходу на особистості . І старатися чітко пояснювати свої думки.. як можемо , ми не професіонали що б нам соромитись помилок . І ця тема теж заслуговує на увагу . ми не повинні закривати очі на проблеми .
StefcoG

Місце проживання:

Повідомлення бригадирь » 21 червня 2013 17:09

Проблеми????????????Як ми можемо закривати на неї очі ,якщо ми навіть її незнаємо...І побачиш більше всіх поради на зміни будуть давати ті хто навіть немає цієї собаки...В мене в селі є два хлопи які мають по естонцеві вже десь рік..Піди в них щось запитай про естонців то будуть із тобою так сперечатися ,аж слина буде іти з рота ,а самі навіть незнають які профільні звірі для цих собак...Подібні цій теми змушують потенційних власників Карпатців задуматися ,а навіщо мені така собака яку іще навіть некористували а вже хотять "ремонтувати..."
бригадирь

Місце проживання:

Повідомлення StefcoG » 21 червня 2013 17:14

Чому не знаємо? Знаємо і то дуже добре. Проблема номер один - мала кількість учасників виставляє свої собак на офіційні змагання.
Проблема номер два - ми взагалі окрім слів(а деколи і того ) не маємо ніяких точних відомостей про роботу переважаючої кількості особин .
От на їх вирішенні я і пропоную зосередитись
Востаннє редагувалось StefcoG в 21 червня 2013 17:22, всього редагувалось 1 раз.
StefcoG

Місце проживання:

Повідомлення StefcoG » 21 червня 2013 17:21

Подібні цій теми змушують потенційних власників Карпатців задуматися ,а навіщо мені така собака яку іще навіть некористували а вже хотять "ремонтувати..."

Любий потенційний власник має право на достовірну і максимальну точну інформацію про породу з якою йому проводити час не менше 10 років. ти так не вважаєш ? І окрім розмов бажано що б він в ідеальному випадку сам побачив батьків в роботі . Як це буде немає значення, домовиться про зустріч, подивиться відео і тп. А якщо його злякає подібна чи ця тема , то можливо і на краще ... значить ще не доріс
StefcoG

Місце проживання:

Повідомлення бригадирь » 21 червня 2013 17:28

Все це повернення до того питання що крутилося і на інших форумах де нас постійно порівнювали із росами...А покажіть нам такий результат гону ,а такий голос , а такий диплом на випробуваннях....В Романа дивна фобія ...Я розумію він іще молодий і не про аналізува все і поспішає із висновками...От подивися навіть із кличками аборигени невгодили йому,бо неназивають собак так як писали російські кінологи...От в тих книгах російських написано ,що кличка має харектиризувати собаку ,значить і карпатців також так має бути...Тоді давайте і спанієлів і лайок і дратів і курців і норних по поведінці будемо називати....От робить пойтер велику потяжку значить буде потягало.....)))))))

Любий потенційний власник має право на достовірну і максимальну точну інформацію про породу з якою йому проводити час не менше 10 років. ти так не вважаєш ?

Ні...Сівенков наприклад незнав яку він хоче породу і з подачі Скедрова взяв Карпатця,зарас він в захваті від своєї собаки ,а начитавбися ціє бурди і можливо невзявби собі...А ще є такі люди які куплять щенка закинутьв вольєр і ніби і гарно годують і красивий ,а не працює так як казали,а тещо він зним раз в квартал виходив в угіддя чомусь незгадує і він як вже власник Карпатця буде підтакувати так дійсно треба їм чогось підлити бо нетак вони працюють як розповідали ......
бригадирь

Місце проживання:

Повідомлення vasyl eger » 21 червня 2013 21:09

uf si zchipyly :D
toj zakarpatchyk ostryj xlop,
tak sho vvazhaj bojku .

------
vsi ideyu,DUMKY , MRII mayut pravo !!! ,sho najmenshe BUTY VYSLOLENYMY !
i vse .

i z cym tre raxuvatysi ! zgidni my chy ni , podobaetsya nam chy ni ...
vasyl eger

Місце проживання:

Повідомлення StefcoG » 21 червня 2013 21:35

бригадирь написав:Все це повернення до того питання що крутилося і на інших форумах де нас постійно порівнювали із росами...А покажіть нам такий результат гону ,а такий голос , а такий диплом на випробуваннях....В Романа дивна фобія ...Я розумію він іще молодий і не про аналізува все і поспішає із висновками...От подивися навіть із кличками аборигени невгодили йому,бо неназивають собак так як писали російські кінологи...От в тих книгах російських написано ,що кличка має харектиризувати собаку ,значить і карпатців також так має бути...Тоді давайте і спанієлів і лайок і дратів і курців і норних по поведінці будемо називати....От робить пойтер велику потяжку значить буде потягало.....)))))))

Все наше життя проходить в порівняннях... Уявляю як би ти бісився якщо б знав шо і тебе теж до когось порівнюють і не завжди ти файний виходиш)))) . І добре робили що питали, за гон, за голос, що поганого в тому? Значить цікавляться . І в Романа фобії немає, перестань переходити на особистості, він же не сказав що то тобі тре підливати крові бо ти якись не такий :lol: .Просто він зробив висновок на тому що бачив,і не взяв до уваги що більша частина йому не відома (як і нам), а ми маємо замість обзивати - виправляти і пояснювати . Про клички давай не тут.. Є окрема тема, ще і до них руки дійдуть :lol:
бригадирь написав:Ні...

Ні? Я навіть не знаю сміятись чи плакати з твого ні..
За Сівенкова говорити не будемо бо в кожного свій шлях і свій вибір . Але давай поговоримо в загальному .
Значить, виходить що ти рекомендуєш що б всі жили «по подачах», без інформації ? «По подачі» завів собаку, «по подачі» став мисливцем , «по подачі» одружився.. в тебе що ні до чого душа не лежала ,нічого не хотілось і не запалювався чимось? Ти ні про що не взнавав , що краще, а що гірше .. який є вибір, наскільки воно тобі підходить. Приходиш в магазин і кажеш порадьте мені яйця, сметану, курку, цибулю .. бо дружина сказала купити , а я безпорадний... ? Чи ти вважаєш що вибір собаки то взагалі не важливе, гірше за вибір цибулі ? Головне втюхати? А потім можна звинувачувати що корм не правильний значить прикус не той, що раз в тиждень виходить а він не працює . А якщо буде кожен день виходити, а все одно робити не так буде,так як ти казав, що тоді? Що скажеш тоді? Я не розумію твоєї логіки абсолютно. Навіщо ми тут взагалі зібрались .. Навіщо ці всі теми? Якщо можна попростіше все зробити
Тема Характер карпатця
перше повідомлення
ІДЕАЛЬНИЙ!!!
тема закрита

тема Робота карпатця
перше повідомлення
ІДЕАЛЬНИЙ!!!
тема закрита

Тема Білі плями –
перше повідомлення
ВСІ РОЗМІРИ ІДЕАЛЬНі!!!
тема закрита

бо ж не дай боже потенційний клієнт пропаде .. То от про що ми думаєм
Все просто ! Давай так і зробимо , навіщо нам трудитися, виписувати тут дурниці всякі .. Всі проблеми тільки у власниках - вони молоді , дурні, не мають собаки, незаймаються .. купа причин , а ми нєєє... ми святі і найкращі і нєфіг нас обговорювати і порівнювати .. ми ідеал .. сам в собі .. без порівнянь! нікому не кажіть що є якісь проблеми бо втратимо клієнта
Вауу.. який підхід . Та після одного Сівенкова, якому реально пощастило що так співпало , прийде 10 Сидоренків які скажуть, а шо ти нам втюхав ?.. Ти казав що він ідеальний.. Супергон! Що тоді? Дальше будеш не такі нагонки , ви ше молоді, і так далі .
Ви як власникиі і перші заводчики маєте бути як ніхто зацікавленні в доступній , правильній і чесній інформації . З всіма недоліками і перевагами, як же без цього ви хочете розвивати породу? По ваших словах вона вже ідеальна! Ще б якось позбутись всіх «недоброжелателів» які насмілюються щось там прирівнювати . А чого, є свій ресурс будем банити зразу. От і свято на нашій вулиці .. навіть не хочу тобі говорити, де ви будете через 10 років з таким підходом .
StefcoG

Місце проживання:

Повідомлення StefcoG » 21 червня 2013 21:49

Ви ніяк не можете зрозуміти що потенційний клієнт штука дуже небезпечна, ви зараз розказуєте все класно, нема чого порівнювати .. от вас наслухаються і заведуть собі собак, а дальше вийде що то не то що вони хотіли, звинувачувати вони будуть тільки собак, ніколи не себе бо така наша натура. І така історія вже була . І з вашої подачки вони таку антирекламу зроблять що хіба ви й лишитесь хто буде тримати, тому подумайте добре перед тим як загробити породу..
І клієнтів не буде більше якщо не буде негативної інформації,на фоні відсутності інформації як такої .Клієнтів буде більше коли вони реально будуть бачити породу, і її клас ... але треба показати як вона працює, виставки, вольєри, притравки! Буде бачити прозору інформацію які плани в тої породи, які шляхи вирішення труднощів .
Так, зарано ще говорити про підливання крові і я пояснив чому .. От і все . В когось можуть бути інші враження або думки, це не той форум де цього не буде . Здорова критика і думки про породу нікому не зашкодять . А замість того що б тут накидатися на Романа давай краще подумаєм як нам зробити що б карпатець вийшов з тіні .
StefcoG

Місце проживання:

Повідомлення бригадирь » 22 червня 2013 12:05

Я маю своє бачення його і висловив тут...Тиж понаписував мені такого ,що навіть читав проскакуючи.....Є гарний вислів Вирішувати проблеми треба по мірі їх поступлення,а ми як нам і притаманно немаючи їх починаємо їх шукати.....Щодо потенційних клієнтів то покищо розчарованих нема...До собаколюб також в такий спосіб потрапив Карпатець ,ану іди і скажи їй щоб вона його поміняла на якусь іншу породу...І що значить хвалити...Я вже третій рік розповідаю про своїх собак демонструю відео їх роботи ,презентував їх роботу людям які потім розповідали про них тут...Я хвалю бо мені подобається,неподобалосьби нехваливби...Логічно?Мені подобається те що створили мої предки і те як вони їх називали...І моя думка така що ми маємо зберегти те що вспадкували таким яким воно було раніше...Принаймі до тих пір поки самі неусвідомимо що воно таке....
бригадирь

Місце проживання:

Повідомлення hanter39 » 22 червня 2013 15:05

бригадирь написав:І чого Ти вирішив що вже добре знаєш цих собак на стільки ,що готовий їх реформувати?Виростиш собаку ,дві від різних заводчиків,пополюєш з десяток років ,а потім будеш казати чи треба щось змінювати чи ні.

Я ніде не сказав, що відмінно знаю УКГ, але все для цього роблю. А тратити 10 років щоб тільки зрозуміти потрібно покращувати чи ні, то не для мене. Я привик до більш швидких рішень.
бригадирь написав:Є гарний вислів Вирішувати проблеми треба по мірі їх поступлення,а ми як нам і притаманно немаючи їх починаємо їх шукати.....

Якщо в УКГ нема ніяких проблем, тоді я певно сліпий, німий і глухий...
п.с. просто загляньте в історію будь якої породи, всі породи покращувались на перших етапах свого формування якимись іншими породами (в залежності від мети). А від покращення УКГ "шариками" я поки поліпшення не бачу!
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення StefcoG » 22 червня 2013 17:57

Бригадир, от даремно ти читав проскакуючи .. таке треба почитати дуже уважно і бажано зробити висновки. Я ж писав це не для образи, не для того що б просто написати а для того щоб ви і ми розуміли куда нам дальше рухатись і як саме . Твої приклади відносяться до людей які в житті не полювали з гончаками (без образ до тих людей) тому кажу лиши їх в спокої і не приводь у приклад . В мене перший собака був різеншнуцер, який мені теж принесли і який я вважав найкращим . Але по мірі росту пріоритети мінялися, і зараз я б вибрав собі 100% не його . При тому що він мене не розчарував.
Я намагаюся довести тобі друге - не приховувати і не втікати від відповідей , навіть якщо вони трохи каверзні або неприємні . От Хантер відкрив тему, запитав і запропонував свій варіант, ти не маєш псіхувати тут, обзивати і тд... а просто донести своє бачення , он в якому ракурсі має йти розмова . Тільки переконливими доказами і обгрунтованими думками можна когось переконати .. Інакше ми просто ..хм.. рекламщики ))))). Так що ти друже не ображайся, і постарайся зрозуміти те що я написав.
А на рахунок проблем по мірі їх поступлення я з тобою згоден . От на мою думку, зараз маємо дві проблеми (я повторюсь) Проблема номер один - мала кількість учасників виставляє свої собак на офіційні змагання.
Проблема номер два - ми взагалі окрім слів(а деколи і того ) не маємо ніяких точних відомостей про роботу переважаючої кількості особин .
Як ти вважаєш маємо таку проблему чи ні? Якщо маємо як її вирішити на твою думку?
StefcoG

Місце проживання:

Повідомлення vasyl eger » 23 червня 2013 09:35

[* А тратити 10 років щоб тільки зрозуміти потрібно покращувати чи ні, то не для мене. Я привик до більш швидких рішень.]

BO TY E "MOLOD BAGATOOBITCYAYUCHA " :lol:
vasyl eger

Місце проживання:

Повідомлення бригадирь » 23 червня 2013 12:55

На дану мить в нас покищо така проблема як власники Карпатців...Утримання,нагонка,виховання,племінна робота от де ми маємо працювати і рухатися в цьому напрямку....Ти Степане спочатку розповідаєш про те що треба вести дві лінії,адже вони існували майже все життя паралельно і добре служили своєю роботою.а потім в одну мить все міняється і вже проскакують думки що треба їх вдосконалювати приливаючи іших кровей і це в ту мить коли ми навіть незуміли вирівняти племінну роботу,висіяти домішки які доливалися неплановиви,або хаотичними в*язками....Зарас ми іще навіть неможемо визначитися із такими простими питаннями як маска ,висота,профільний звір,правила випробування...

.
StefcoG написав: Твої приклади відносяться до людей які в житті не полювали з гончаками (без образ до тих людей) тому кажу лиши їх в спокої і не приводь у приклад

Я зарас невпевнений, що хто кращий для вдосконалення породи, ті хто ніколи немали досвіду виховування гончаків,новачки, чи ті хто через це все вже пройшов ,але дивиться однобоко маючи досвід в спілкуванні тільки із одним видом гончих....Такі люди навіть невважають Карпатця гончаком ,бо він не гонить за тими параметрами як вони читали в книзі чи мали гончаків (русів чи естонців)...Я НІВ*ЯКОМУ РАЗІ НЕХОТІВ І НЕХОЧУ ОБРАЗИТИ РОМАНА в свої дописах,але якраз і його також я вважаю "підпорченим" тими рамками пострадянського кінологства...Такі молоді люди навпаки би мали зарас робити революцію в експерних оцінках і правилах....
бригадирь

Місце проживання:

Повідомлення StefcoG » 23 червня 2013 21:04

бригадирь написав:На дану мить в нас покищо така проблема як власники Карпатців...Утримання,нагонка,виховання,племінна робота от де ми маємо працювати і рухатися в цьому напрямку....Ти Степане спочатку розповідаєш про те що треба вести дві лінії,адже вони існували майже все життя паралельно і добре служили своєю роботою.а потім в одну мить все міняється і вже проскакують думки що треба їх вдосконалювати приливаючи іших кровей і це в ту мить коли ми навіть незуміли вирівняти племінну роботу,висіяти домішки які доливалися неплановиви,або хаотичними в*язками....Зарас ми іще навіть неможемо визначитися із такими простими питаннями як маска ,висота,профільний звір,правила випробування...
.

Немаю що відповісти.. :D Попробуй прочитати не тільки заголовки моїх повідомлень, але і сам текст, там все те що ти зараз сам говориш але іншими словами . З єдиною відмінністю .. проскакувала думка про "домішки" якщо після "Утримання,нагонка,виховання,племінна робота" і "визначитися із такими простими питаннями як маска ,висота,профільний звір,правила випробування..." та інше, робота карпатця буде визнаною незадовільною або такою яку потрібно покращити . Повторюсь - ПІСЛЯ всіх перетрубацій всередині породи. Після! Розумієш? І не треба звинувачувати в тому чого немає. От пройде років 3-5 , тоді і поговоримо .
StefcoG

Місце проживання:

Повідомлення StefcoG » 23 червня 2013 21:12

бригадирь написав:Я зарас невпевнений, що хто кращий для вдосконалення породи, ті хто ніколи немали досвіду виховування гончаків,новачки, чи ті хто через це все вже пройшов ,але дивиться однобоко маючи досвід в спілкуванні тільки із одним видом гончих....Такі люди навіть невважають Карпатця гончаком ,бо він не гонить за тими параметрами як вони читали в книзі чи мали гончаків (русів чи естонців)...Я НІВ*ЯКОМУ РАЗІ НЕХОТІВ І НЕХОЧУ ОБРАЗИТИ РОМАНА в свої дописах,але якраз і його також я вважаю "підпорченим" тими рамками пострадянського кінологства...Такі молоді люди навпаки би мали зарас робити революцію в експерних оцінках і правилах....

Звичайно "кращі" для нас ті, які взагалі не мають досвіду ... :lol: Як їм скажеш так вони і будуть думати що то правильно :D
Правда я вважаю що самі кращі ті , хто пройшов різні "школи" і може неоднобічно і правильно оцінювати переваги кожної з порід.
StefcoG

Місце проживання:

Повідомлення бригадирь » 23 червня 2013 22:45

StefcoG написав:Звичайно "кращі" для нас ті, які взагалі не мають досвіду ... :lol: Як їм скажеш так вони і будуть думати що то правильно :D
Правда я вважаю що самі кращі ті , хто пройшов різні "школи" і може неоднобічно і правильно оцінювати переваги кожної з порід.

Як скажеш було за совка,зарас люди здатні аналізувати,порівнюва,отримувати інформацію...
бригадирь

Місце проживання:

Повідомлення бригадирь » 23 червня 2013 23:08

Немаю що відповісти.. :D Попробуй прочитати не тільки заголовки моїх повідомлень, але і сам текст, там все те що ти зараз сам говориш але іншими словами . З єдиною відмінністю .. проскакувала думка про "домішки" якщо після "Утримання,нагонка,виховання,племінна робота"

Те саме я мав наувазі і в попередніх постах,відмінність тільки в тому що я проти реформування породи поки вона є невідомою для реформаторів :roll: ,на які Ти відповідав і цитував ,але тоді чогось Ти цього там непобачив....
бригадирь

Місце проживання:

Повідомлення StefcoG » 23 червня 2013 23:28

бригадирь написав:я проти реформування породи поки вона є невідомою для реформаторів :roll:

Оце моє перше повідомлення і я не бачу що між нашими думками є якась відмінність
Як на мене ідея сама по собі не погана і має раціональне зерно але є кілька дуже важливих але ...
Перше - а ми справді знаємо роботу всіх карпатців що б точно сказати , нам потрібно підлиття? Чи ми знаємо роботу від сили десятка собак ..Якщо так то це в корні неправильно судити про породу по кількох представниках . А можливо ті що не виставляються - постійно полюють і мають ті унікальні здібності які нам всім хочеться ? Тоді навіщо підливати з незрозумілим ефектом? Давайте на перше місце поставимо оглянути роботу всіх карпатців , хоча б по відео .. в вольєрах, на полюванні і т.д. а тоді думати що саме нам не вистачає.
Друге що б почати експеременти потрібно створити племінне ядро, яке стійко передає свої типові екстерєрні ознаки в спадок .
А щоб визначити собак для племінного ядра, необхідно провести їх оцінку. А комплексним способом оцінки є бонітування .
Ну а що б це все зробити .. потрібно реально років 3 - 5 .
StefcoG

Місце проживання:

Повідомлення бригадирь » 23 червня 2013 23:34

Тоді навіщо стільки написано,що збоку виглядає наче ми сваримося...?????І я іще фурт думаю ,що цю тему треба закрити ,нічого крім загострення вона не принесла і не принесе.принаймі покищо....
бригадирь

Місце проживання:

Повідомлення StefcoG » 23 червня 2013 23:45

"Бий своїх що б чужі боялись" :lol: . Та ніхто не свариться, кожен має свою думку .. може трохи різко висловлюєм , але не думаю що це явно не сварка)))
От де ми не сходимся так на рахунок доцільності цієї теми . Я поясню чому вважаю її потрібною. По-перше - не уникати будь яких питань, це для нас має бути правилом. Тільки при прозорій діяльності до нас буде довіра .
По-друге, я гадаю що так думає не тільки Хантер39 , можливо в певній мірі це взагалі може бути вже якимось "зародком" руху по підгонці карпатця під сучасні стандарти ... В цій темі , ми даємо чітко зрозуміти , що на першому місці в нас робота внутрі породи і тільки після того як ми зробимо все заплановане, і тільки після того як не буде іншого виходу , і тільки після того як ми так вирішимо... і ще багато інших "після"! От тоді ми відкриті до цього обговорення . І ми його не відкидаємо !
StefcoG

Місце проживання:

Повідомлення собаколюб » 25 червня 2013 08:35

hanter39 написав:1. Від копова ми отримаємо ще більше злобу до кабана.
2. Від РГ ми візьмемо силу голосу і музикальність, покращимо чуття і трішки добавимо вязкості.
3. Чому саме гібриди першого покоління+ УКГ. Бо копов передасть гібридам чорну маску і не дасть вилізти занадто світлому окрасу РГ. Також копов дозволить отримати гібридів з РГ середніми по зросту, що буде в межах росту УКГ. + схожі вони з УКГ по конституції. Тому екстерєр УКГ не сильно зачіпимо.
Які ваші думки з цього приводу? Чи може це лишнє, і краще просто покращувати робочі якості в собі завдяки розведенню по лініях і т.д.?

ми брали карпатців із-за того, що вони не в"язкі! і ми такі не одні, багатьом набридло шукати РГ чи РРГ в сусідньому районі... то нащо підливати їхню кров?
Якщо біжиш, то не спіткнися
Якщо спіткнувсь, то не впади
Якщо упав, то вставай мерщій
І далі ти біжи...
собаколюб

Звідки: Україна, Хмельницька обл., Старокостянтинівський р-н
Собаки: УКГ АЗА, 18.03.11р.н. та УКГ БАРОН, 23.07.12р.н.
Зброя: -
Місце проживання:

Повідомлення Гранітний » 13 липня 2013 22:44

Гранітний

Місце проживання:

Повідомлення Гранітний » 13 липня 2013 22:48

Не можу ніяк толково вставити фотку.Попереднє посилання у моєму пості - спеціально для hanter39.
Подивись , Ромчик , реальний гібрид (урод) КГ+РГ.
Нічого надзвичайного.Помилки в дресурі,в нагонках одні й ті ж і т .д.
Гранітний

Місце проживання:

Повідомлення Гранітний » 13 липня 2013 23:05

Я б тебе зрозумів якби ти сказав : а давайте піділлєм нашим карпатцям чистої крові erdely,наприклад,завезеного з Угорщини(від FCI).
Далі.Хоча б з поваги до тих людей,котрі намагалися в чистоті тримати малого(коричнево-підпалого)карпатця,на твоєму місці я б утримався від пропозицій яких-небудь реформ. Сподіваюсь ти мене зрозумієш.
Гранітний

Місце проживання:

Повідомлення hanter39 » 13 липня 2013 23:46

РГ + УКГ я бачив вживу. Гібрида відразу впізнав, +ВаВа підтвердив.
закоханий у полювання
hanter39

Повідомлення vasyl eger » 14 липня 2013 01:02

to sho dobre robyv ???

sho ty xoch pidlyvaty iogo krovi ;)
zhartuyu troxi .

ce plany na daleke majbutnie e duzheeeee dorogi koly domishuvaty krovi slovakiv , chy madyariv ...
ruskoi krovi i spermy :D na UA bagato :D
vasyl eger

Місце проживання:

Далі

Повернутись до Бесіда

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей