Модератори: WAWA, guegue, hanter39, DOK
собаколюб написав:манки отримала... БОМБА!!!!! відчуваю, що після першого ж полювання будуть нові замовлення.
принймні товариш, який чув... сказав "а мені чому не замовила?"
собаколюб написав:порівняння вже щроблені і попередні манки завтра будуть виставлені для продажу
Я б не спішив продавати бо голоси крякв як і людей теж трішки відрізняються, молода -стара качка, з чистим голосом чи хрипотою, навіть підсадні живі качки мають різні голоси і різну "силу" присадки птиці, а що вже казати про манки і манку мисливцем,собаколюб написав:не, ну я ж не тут і не своїм продаю... але звучання нового значно краще.
хоч і наступив мені слон на вухо та різницю я почула відразу
собаколюб написав:манки отримала... БОМБА!!!!! відчуваю, що після першого ж полювання будуть нові замовлення.
принймні товариш, який чув... сказав "а мені чому не замовила?"
Ігор написав:Той товариш то я, і манок мені на стільки сподобався,що я прошу допомогти придбати такого
Так згоден , що потрібно мати різні манки. А що скажеш за Classic Commander Call ?? Мені особисто він дуже подобається і працює добре.StefcoG написав:Для того щоб полегшити вибір є кілька моментів які потрібно знати , отже - тихі манки, здебільшого вони мають класифікацію Timber (тімбер) що значить "ліс" - основне застосування тиха погода, не вітряно, невеликі водойми . Самим яскравим представником є Foiles Timber Rattler (але він дорогуватий ) є інші менш яскраві але не гірші - Duck Commander™ 1972 , Duckcommander Green Mile, Echo Timber Duck , RNT Timber Hunter , Echo Wood/Poly Timber Duck ,останній я б 100 % рекомендував. .
DOK написав:Так згоден , що потрібно мати різні манки. А що скажеш за Classic Commander Call ?? Мені особисто він дуже подобається і працює добре.
Ігор написав:Доброго дня форумчани.
Сьогодні став власником манка DOUBLE NASTY II,якістью манка дуже задоволений,
також дуже подобаеться звук.Багато розповісти не можу так як це мій другий манок,
але порівняно з першим,DOUBLE NASTY II має значні переваги як по звуку так і по якості.
Після двух хвилин випробовування в квартирі зателефонував сусід знизу
і поцікавився,що у мене в квартирі роблять качки, а дружині в перше за весь час захотілось щоб почався сезон полювання і я з своїм манком поїхав на ставок а не крякав у квартирі.
Щиро вдячний StefcoG який допоміг мені стати власником хорошого манка.
З повагою.
Повернутись до Манки і чучела (а також профіля і принади)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей