Всім привіт... Міша, я також вітаю вас із прибутком, гарні цуцики)) хай ростуть здоровенькі і гарно працюють...
В мене також є чим радіти, моя Гайташа почала працювати:-))... Півтора тижня назад повів прогуляти Гайташу і Тризора, пройшлися 6-8 кілометрів а коли поверталися назад Гайташа знайшла слід, обнюхала той слід, хвіст вверх і побігла по сліду Тризор також швиденько і смачно обнюхав місцевість, хвоста підняв і за нею, Гайташа побачила зайця метрів за 60-ть., підняла голос і погнала того зайця тільки голосила недовго разів 5-ть, Тризор також підняв голос і за нею відбіг метрів за 300-та., зупинився повернув голову побачив що я далеко і звітти вже гавкав, він ще боїться від мене далеко відбігати. Чекав Я на свою Гайташу 8-9хв., і тут пробігіє зайчик від мене метрів 120-ть., і Гайташа за ним приблизно метрів через 40-50-ть., Тризор знову за ними, тоді я відкликав Гайташу і ми пішли всі задоволені до-дому...
Ще пару днів назад, лайка підняла лиса гнала в нашу сторону, тут підключилася Гайташа з нашого боку і погнала його хто зна кути, але голосила вже краще і повернулася через 15-ть., хв.
Надіюся скоро і Тризор буде працювати....