Взагаліто Ирина правду каже ,іще зарано казати в кого вдалася....Я бачив таких собак із виводків від Едікових....Також є дрібні екземпляри,але є різниця в будові тіла ,черепа...Три см різниця невелика ,враховуючи ,що в нас хлопчик...Коби виросли здорові ,а працювати їх навчимо...
Файно!!! Хочу в село Кобра підросла, але щеб хоч 3 місяці аби можна було водити по угіддях і щось давати нюхати та чекати результату. На третій фотці супер хвіст вистроїла!
а я своїх вивожу на повідку за село і спускаю... так вони завжди знають коли йдемо гуляти і такого радісного вереску творять, що і всі сусіди знають коли ми йдемо гуляти
до виставки готуєшся? скільки буде карпатчиків?
Якщо біжиш, то не спіткнися Якщо спіткнувсь, то не впади Якщо упав, то вставай мерщій І далі ти біжи...
В Корчия також як і в Кобри є "куратор" Вже замучила його ,але сильно любить....годувати маємо іти разом ,а якщо невдається ,то маю передати вітання песику від неї....
колись і у нас така проблема була.... сварили, стидали, били ... ніц не допомагало. а потім свіжозадушиним підрощенним циплям крепко по морді надавала... і перестала, але по селі всеодно ходимо на повідку
Якщо біжиш, то не спіткнися Якщо спіткнувсь, то не впади Якщо упав, то вставай мерщій І далі ти біжи...
Бити, бити і ще раз бити!!!! Дайте зрозуміти, що не можна такого робити! Щоб знала хто головний! Бо потім буде біда, розстройства і т.д... Скотинникам місце на осиці! тому не допустіть цього!
Вчіть команду "Фу"....При годуванні,кладеш миску перед собакою ,вона відразу кидається до неї ,відстороняєш її і командуєш "Фу"! так декілька разів,потім командуєш візьми і дозволяєш підійти до їжі....При атакуванні курей знову командуєш "Фу" ,собака незупиняється береш голузу і пор хребту,тільки не руками,або ногами...кожен проступок ,має чути фу і якщо незупиняється голузою діставати....успіху..
Я свого Боя за кілька разів відовчив ,щоб не мняв домашню птицю .Пускав його в загорожу до птиці тримаючи в руці тростинку тільки хоче зпіймати курочку команда неможна , не доходить кілька раз прутом результат відмінний закріпився до сьогодні.
От,от....Я про це ,потім весь час треба щоб собачка гуляла біля курей і спостерігати ,в разі непослуху покарати....потім так само зробити ,а самому спостерігати так за собакою ,щоб вона небачила вас....
то як той темперамент приглушити... вчора пригав до нім.вівчарок, ледь-ледь втримала. і дала прочуханки, вже сил немає терпіти ці приколи і рано чи пізно погано закінчиться!
Набила звичайно , мені це нагадує Хмельниччину : рибалка, шашлик, баян, огонь, човен і звучок жаб, звичайно і море горілки . Але саме більше мене будоражать гори Задумувався піти на поля біля Львова і попробувати сполювати зайця фотопаратом.