собаколюб » 24 грудня 2013 11:04
з сусіднього сайту
"...Але несподівано "вималювався" ще один варіант проведення форумівки. Це приватні угіддя на Рівненщині. Сьогодні їздили з Ігором Надюком "в розвідку" , поспілкувались з одним із власників. І , чесно кажучи , цей варіант нам видався цікавішім. По-перше , власники угідь самі є гончатниками , мають непоганих собак(РРГ , РГ , ЕГ), розуміються трохи на цьому. По-друге , є змога послухати гончаків не тільки в полі , а й в лісі. Більше того , до 26 січня(дата закриття сезону по пушному і копиту) , у випадку роботи собак по кабану і зайцю , можна стріляти окрім лиса і цих звірів. На зайця разова відстрілка 50 грн. , на кабана - згідно тарифу(від 2 000 грн. і вище). Тобто , шанс що собаки підуть світ за очі за тим чортом - зводиться до мінімуму. І заодно можемо "надолужити" пропущену цього року форумівку на кабана. Єдине , що кіз вже тоді не можна бити. По-третє , на відміну від УТМРівських угідь , цілий лютий можна полювати на лиса хоч кожен день. Тобто , при бажанні , можна приїхати в п"ятницю і полювати два дні. По-четверте , там є непогана база з опалюваними кімнатами , бесідкою , мангалами. Вартість проживання - 50 грн/чол./ніч. По-п"яте , що мене особисто ДУ-У-У-ЖЕ зацікавило - господарі цікавляться "карпатцями". Причому , цікавляться так , що вже мають двох 6-місячних щенят. Судячи з відео в телефоні , де вони гризуть клітку з поросятком - досить непоганих. Тому , я б дуже хотів зробити додаткове окреме полювання ВИКЛЮЧНО з КГ. Думаю , для наших "карпатолюбів" кращого шансу зібратися , випробувати і показати своїх собак не може бути. По-шосте , розташування місця полювання і бази є вигіднішим і зручнішим для доїзду з інших областей , ніж попереднє місце наших полювань. Дане МГ знаходиться: Рівненська обл. , Демидівський р-н , с. Набережне. Ночівля - с. Товпижин , ур. Грабівець.
По-сьоме , база знаходиться на березі Хрінниківського водосховища , отже , є змога непогано "відвести душу" і на риболовлі..."
що скажете ?
Якщо біжиш, то не спіткнися
Якщо спіткнувсь, то не впади
Якщо упав, то вставай мерщій
І далі ти біжи...