Василю,будь нам здоровий ...Нехай в Твоєму житті складується все так я Ти собі плануєш....Сім*я любить ,печінка витримує,собаки радують .....Зі св"ятом Друже...
У випадку виникнення питань стосовно форуму прошу звертатися у скайп щоденно з 09:00 до 18:00 крім суботи і неділі: z_guegue ______________________________________
Вибачаюсь за запізнення, але краще пізно ніж ніколи... Вітаю.!! Бажаю міцного здоров"я, сімейного затишку, благополуччя і успіхів у всьому!! А як мисливцю бажаю підтримки і розуміння рідних, вірних друзів і гарних трофеїв, та щоб песики радували на полюваннях.
Дякую!!! На фото все, що потрібно для мисливця, який хоче відірватися від повсякдення - зброя, собака і осінь!!!! І погляд який розумний у собачки!!! При нагоді з мене
Василь! Вітаю тебе з Днем Народженням! Бажаю щастя,здоров'я,благополуччя,поваги від дружини,донечки,колег по роботі,а також карпатцелюбів! Ні пуху,ні пера в новому сезоні полювання!
Вітаю Друже....Дуже сильно ти буду бажати ....Здоров"я,успіху і родинного затишку...Обись добудував хату ,аби було де припнети чорного пса....Абитя жона честувала....Донечка поважала і обись почав задумовуватися про продовжувача роду.бо виведуться Винари....Зі св"ятом Цімборо...
Вітаю! Сімейного затишку, козацького здоров'я, кар'єрного росту, щоб мрії збувалися, видатних трофеїв та мисливського фарту. Ну і щоб чим скоріше скінчив будову та завів собі УКГ! Будь чесним, багато не пий, графін і хватить))