були ми сьогодні на вольєрі....
хочу зазначити, що нам до нього не менше 80 км., тому у нас був вранішній підйом, тільки сиріти почало!
поки зібралась сама, поки снідонок, а ще ж фінішне "а що мені вдягати?"... отже достали ремінці на собак, повзувались і гайда
собаки почули "запах смаженого" і почали верещати... тут у нас винекла невеличка затримка, бо собаки від надлишку емоцій не могли і секунди встоїти на місці, пристьогнули карабіни і пішли до автомобіля - Аза як завжди без проблем вскочила на своє місце(переднє, біля водія), ну а Барона прийшлось трішки вмовляти... він недолюблює машину(врезультаті я з ним вмістилась на задньому сидінні)...
крім того, що у нас сьогодні дуже гарна погода, Барон нас заставив відмітити цей день в календарі червоним маркером - вперше його не знудило
о 9 ранку ми вже були на місці, вольєр "Вепр"... переговорили з персоналом і ті відділили нам одного кабанчика. ось це сам вольєр
а це наш кабанчик, трішки він "пофігіст" і тому дещо повільний
пустили спочатку самого Барона... переконалась, що з пошуком велика проблема, надіюсь що ця проблема вирішиться після сезону, але в 10 хв. вклався - знайшов. тявкнув один раз і пішов далі, мусили самі його відгукувати і полохати того кабасика. гавкав, атакував, але моя оцінка його роботи НЕЗАДОВІЛЬНО.
потім індивідуальний пуск для Ази... пошук значно кращий, знайшла приблизно за 4 хв.
обгавкувала краще, пресинг незначний, часто залишала кабана(думаю що із-за того, що кабасик реальний пофігіст - стояв і просто дивився). результат - НЕЗАДОВІЛЬНО з плюсом.
потім спільний пуск Аза+Барон... знайшли кабана досить бистро - обгавкували справно, крутили, при русі кабана мусили того таки зупинятись. моя оцінка - ЗАДОВІЛЬНО з плюсом.
відловили і пішли за межі вольєру, щоб відпочили і зробити контрольний пуск.
поки відпочивали, хлопці нас розважали історіями... розповіли про роботу небезвідомого нам Боя(власник Сашко Сівеньков, який нажаль сьогодні не зміг приїхати) - відмінна, на їхню думку, кажуть що якщо в природі, то буде гарний помічник. а ще днів 2 назад привозили сучинку-карпатчика - не вразила, але то було їхнє перше знайомство..
казали, що по-одинці мої собаки слабеньки, а разом - сила, тільки малого ще потрібно підтягнути.
ну і на прощання контрольний постріл... пошук - активний голоп, 4 хвилини, вміру пресінг, при русі щіпки. моє враження - ДОБРЕ....
заплатили кошти, щиро подякували і по-мандрували додому.. собаки стомились і вже дрімали. нажаль тепер я не впевнена, що ми можемо притендувати на диплом, але і не опозоримось точно - робота буде 100%.