homa » 17 травня 2017 13:10
Привіт, усім. Отже звітую за вище згаданий захід.
З присутніх карпатців Бай,Баян,Артіст—Байкал,Бук,Айна та Цитра ну і звісно їх двуногі помічники. Отже по приїзді на реєстрації повідомили що жеребкування буде через годину а поки пропустять 5 ЗСЛ, зареєструвались пішли чекати.Після години підходим і дізнаємось що вже 8 ЗСЛ в пуску....Із _кіпішуючих лиш один дратхаарист— долучаємось і виборюємо право на жеребкування! Вибачте та за цей бардак в деталях писати не буду, не хочеться псувати знову настрій.Те що нам там тоді обіцяли я чув два роки тому... та віз стоїть! Це я про це непотрібне жеребкування, ну попали нам 1,12,13,14 №, а в оц. листі 8,9,10,11 ну так і пускайте, ну? Ні мля, треба ж мені побігати і пообмінюватись номерками, благо такі знайшлися, і в нас № 1,4,6,7. Це я лиш про наших псів.
Отже Баян, спрацював на Д-3 при 78б. я чекав кращої роботи та....Бук відпрацював без Д, робив вяло без азарту тут згода, Бай- бурсук наче відчував і заплив у калюжу та біля забору завмер, знайшов на останніх хв. роботу показав чудову, на воді з хваткою по містю, Симончук по коліна в багнюці ледве відтягнув, дали пуск на суші, те саме шматування, красень Д- 1 87б.Артіст-Байкал незнайшов, мабуть сумував що власник не поруч.Із свіжого поповнення дивізіону відзначу Айну вл.Олег (Блек Загорськ. та Аза Гарань) та Цитра вл.Віктор (Бай Симончук та Ліка—Забава Димарчук) .Айні підсадили свіжака, і як було ефектно дивитись як вона від містя виходу бурсука залилася і погнала по сліду, та в роботі більше гралася в догонялки ніж показвала те що треба експертам.Розцінка без д. Олег, до речі весь день простояв біля вольєру, так його зацікавив процес, пізнаючи що та як .І пообіцяв дати з Айною достойний реванш, ато виявилося він її толком навіть і не притравляв.
Цитра - знову здивувала, перший раз коли їй без п'яти днів рік , на цьому вольєрі взяла заслужений Д-3, і тепер показала впевнену роботу на Д-2. Експерт каже, чудово, тягне на Д-2 , а ЧЛЕН експертної комісії Дрокін (так в дипломах підписано), каже нє, молода, малувато злоби...
Та ми, та Цитра знаємо, що собаці з власником поталанило, Віктор на правильному шляху, і в нього виховається чудова представниця породи.Всім дякую.Фотки є, та скину згодом.