hanter39 » 09 травня 2015 22:13
Сьогодні було дуже багато заплановано. І не зраджуючи традиці знову поїхав на якийсь кінологічний захід!
Зраненька був в костьолі - служба була замовлена за здоровя мами, вчора мала ДН.
Після служби, я, швагро та тато мчимо на змагання по борсуку! 67 км долаєм за 1,5 год...дорга жесть...
Коли прибули, уже йшов 11 пуск. Уже був зароблений 1 Д1 ЗСЛ.
Вітання з друзями. Прибули з укг - Хома з братом та Бай, Баян та Айка, Володя з Городка та Шайтан, Андрій з Кам.Пода та Рада та Айрон, ще один чоловік з укг- син Шайтана та Ради.
Володя почав стажуватися - дивився роботи собак, вправно зрушуава борсука, ловив його підсакою...приємно - і саме головне, що знає толк в цьому!
Хоч наші хлопці з укг були десь далеко в списка, бо учасників було реально повно, домовляємовся і п.Косовський пропускає Бая (минулі вихідні в Житомирі на комплексі взяв Д1 борсук, дві хватки по місцю...жосткі) перед себе. Находить борсука до 1 хв. Хороший прес, голос супер (я все це гарно фільмую, дозволили походити з комісією), атаки, відскоки. Борсук попався боєць. Баю наніс декілька серйозних укусів. Але пес працює гарно, хоча при атаках борсука мав відбіги понад 3 м. Коли звучить команда знімати - і пан Симончук ступає крок в сторону собаки, Бай робить хватку. Клубок...якби пса не зняли - думаю "їли б печінки". Голос 9 балів!
Далі знов лайки і 27 пускаєм Шайтана. Шайтан теж находить за 1 хв. Плотний прес, шіпки. Мав два відходи по 10 с. Підводить голос - 5. Стабільний Д3!
Потім Барон. Найшов теж в районі хв. Нвіть по сліду, як личить гончаку при підході дав голос! Обгавкував, трішки відволікався, але то на декілька секунд. Робив обережно, хоча пробував робити щіпки. Теж Д3. Голос 8!
Далі обід в експертів - 15 год. все ж! Я їду з своїми додом, бо запланований виїзд на природу...
По тел. взнаю, що Рада знайшла, але її все ж покликання - коза, і хутро. Практично на борсука не звертала уваги. ЇЇ два сини не вложилися в час - найшли борсука як прозвучала команді - ПОВІДОК.
Айка та Бай роблять знову Д3! Але про їх роботу чекаю детальний звіт від Хоми.
Ще була одна гарна робота ЗСЛ кобеля - Д1...сподобалася...
Запямяталася одна робота драта - найов в реальнийх хащах. Став перед борсуком за метрів 7 в стійці, простояв так з 10 с і пішов в атаку! Д3!
Був і ще один форумчанин Андрій! Його ЗСЛ Д3!
Ну що ж, було коло 50 собак. Були і норні, і лягаві, і лайки, і карпатці. Я, особисто задоволений роботою УКГ по борсуку. Особливо сподобався Бай - не даром він має понад 10 дипломів усіх ступенів!!!
п.с. фото потім! Був дуже радий зустрічі!!!
закоханий у полювання