Доброго дня!
Появився час написати пару слів за полювання 10.12 .17 ( в цей час Ви страшили козульок хіхіх

).
Вийшли на полювання, погода була красива, нічний сніг невеличкий притрусив землю, отож сліди було гарно видно. Так 7.30 год збір і перша загінка, Вайпер мій довго не шукав, відразу пішов за лисом по свіжому сліду, і таки знайшов його в рові, правда ми його не взяли, бо лисок пішов в поле. Вайпер гонив лиса 30-40 хв., а мені з-під ніг вискочив зайка якого я відразу успішно добув .
Друга загінка. Йдемо по городах бачу Вайпер завертів хвостом, зрозумів, зараз щось буде. І тут він знаходить лежанку, де спить зайка, обоє дивимось під траву, де він є, але не бачимо. А зайчуган проліз під травою 5 метрів вліво і давай втікати, я почав стріляти і змазав, Вайпер заверещав і погнав за ним, робив близько 30 хв.,і вернувся. Коли закінчили загінку, переходили на друге поле і той же косий вискочив, але я його вже не впустив. Вайпер наздогнав підранка і порахував йому ребра

. Після того ще Вайпер підняв ще декілька зайців, але в високій траві важко попасти, так що успішно промазали.
Знову загінка, піднявся косий трохи далеко, Вайпер його не бачив і ми не ставили його на слід. Ідем далі, вже майже закінчується поле, сходимось до купи і бачу Вайпер знову веляє хвостом, в мене знову адренелін піднявся, і не дарма, ще один косий вискакує за метрів десять, я вже його відпускаю дальше і бах-бах - упав. Знову Вайпер лоскоче ребра.
На цьому полюваня закінчується, ще одного зайця взяв наш єгер було нас 5 мисливців, добули 4 зайця - три з них взяв я, два з-під Вайпера. Давно не було стільки косих, і в мене такого азартного полювання. Мабудь погода нам усміхнулаась і фортуна теж