Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov
бригадирь написав:Фото нейде
guegue написав:Було б непогано і навіть корисно описувати проблеми докладніше.
Як програмісту зрозуміти "фото не йде"?
бригадирь написав:Проблема.....Доприкладу я запросив в пошуковця кличку собаки,він мені знайшов ,а от як повернутися на головну сторінку????
бригадирь написав:бригадирь написав:Проблема.....Доприкладу я запросив в пошуковця кличку собаки,він мені знайшов ,а от як повернутися на головну сторінку????
Короче треба зтерти запис в пошуковцеві і натиснути "знайти",тоді повертається на головну сторінку
StefcoG написав:Маю сказати що робота зроблена "бомбезно" ! Сама основна проблема , завжди , щоб було просто і в той же час інформатично. Тут не просто - просто (вибачте за тавтологію)) ) а практично все інтуїтивно . Клас , мені дуже подобається. Дизайн суперовий, усі оці зміни сторінки , переходи в підтеми , все так ніби над цією базою "чаклували" ціла група людей ))).
бригадирь написав:guegue написав:Було б непогано і навіть корисно описувати проблеми докладніше.
Як програмісту зрозуміти "фото не йде"?
Ну я так розумію ,що треба клацнути на "ЗАВАНТАЖИТИ ФОТО" і повинен відкритися мій архів із зображеннями,але я так роблю і ніц сє невідбуває...
StefcoG написав:Дальше, по карті.. Спочатку , за замовчуванням вибрані всі області , логічно при кліку на одну область, мало б вибрати тільки її. А воно навпаки її одну забирає з усього переліку.
StefcoG написав:що за пункт - причина смерті? Поясніть для чого він?
StefcoG написав:А от в родинному дереві, клички собак таки треба активними зробити. Щоб дивишся наприклад , і захотілось подетальніше побачити інформацію по прадіду, клікнув на кличку і перевело на сторінку прадіда.
собаколюб написав:в мене відкрилось без проблем, тільки чекала трохи(хв 5) доки загрузиться...
собаколюб написав:StefcoG написав:що за пункт - причина смерті? Поясніть для чого він?
для статистики, моє особисте прохання
Повернутись до Звіти з полювань
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість