Сезон по хутру майже закритий, отож маленький звіт.
У перші виїзди УКГ Багіра (це місяців 8 було їй приблизно) собака показала себе досить жвавою, цікавилась звіриною, навіть почала гнати зайчика з скавульчаням . З часом у неї прорізався голос, що мене сильно порадувало. Гонить з голосом тільки звіра якого бачить або чує близько. В основному відпрацьовувала шумових зайців. Та декілька разів ставив на слід і прибігав заєць. А потім повернулась собака, без голосу правда. Але тут як писав Бригадир «звір є, є кому гнати, нема кому стріляти

»
Від початку гону до повернення проходило спочатку 10хв тепер у середньому 20, але буває набагато більше востане десь годину було чути як у лісі гавкала, потім стихло але по тракеру продовжувала аж до сусіднього села за 5км, т.я. почало сутеніти довелось її знайти і зняти, а це у сумі біля 2 годин.
За козою йде у лісі з голосом 15-20хв і повертається.
Поки що єдине що мені не подобається це надмірна лояльність до людей, хоча діти у захваті від такого аніматора.
У цілому тим хто думає брати УКГ, цуцики від пари Шайтан- Шельма(власник Данильчук), виправдають усі сподівання.
— Ну что вы? К чему оскорбления? Уладим это как цивилизованные люди — жестокостью и бессмысленным насилием.
Wednesday Addams