Сівенков написав:З цим власником на майбутнє не раджу заходитись стосовно вязок бо так мозги прокомпасірує коли прейде діло до розрахунку . .
Проблеми з розрахунком були? Про таке домовляються наперед! А з мало знайомими і під розписку!
Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov
Сівенков написав:З цим власником на майбутнє не раджу заходитись стосовно вязок бо так мозги прокомпасірує коли прейде діло до розрахунку . .
собаколюб написав:бачу у нас ще один представник другого племінного класу - Бай!
Хома ви вже розібрались з каталогом?!
Відео навчились закидати? я вам розписала як то робиться... viewtopic.php?f=55&t=10&p=4455#p4455
hanter39 написав:Постійно спілкуюся з експертами. Раніше було багато антикарпатцелюбів і скептиків. Та зараз такого не помічаю! Активних карпатцелюбів вони вже знають і хвалять! А пару Шайтан і Шельма того "Лисого" ( так кажуть вони)- Володі з Городка знають в лице, говорять з захватом про них!
hanter39 написав:Як на мене, варіант 1.
Хочу почути думку власників УКГ .Як ви важаєти краще спочатку поставити юного пса на пушного та добитись гарної роботи (гін 20-25 хв) ,а потім на копито ,чи з разу з малечку показувати кабана.
stepan написав:В нього дзвінкий голос, не грубий і не глухий як в звичайних гончаків.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість