WAWA написав:На рахунок мочки носа, це проявляється у зимовий період, за браку сонця. На весну це все пропадає - таки я вже перейшов, це мене теж дуже хвилювало.
Дуже вдячний ,теж переживем.Весна не за горами.Тобто не за лісами.
Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov
WAWA написав:На рахунок мочки носа, це проявляється у зимовий період, за браку сонця. На весну це все пропадає - таки я вже перейшов, це мене теж дуже хвилювало.
WAWA написав:Признаюся поправді, але цуцика собі я брав би точно від Джулі і Дінго Знаючи всі кровні звязки по різних лініях
homa написав:собаколюб написав:Хома, а чи не хотіли б ви(звичайно мова про ваш колектив і карпатців) прийняти участь у форумівці анансованій на сусідньому ресурсі http://www.huntingukraine.com/index.php ... Itemid=209 ?
Дякую Ірино за пропозицію,але я вже і на УООР і на ФЕЙСБУКУ тай на ХАНТІНГУА вештався,та хтось мені казав що саме тут ОДНОДУМЦІ!
WAWA написав:Питання до Степана з Перемешлян,який голос у його Джека?
Цукаво чи передалась голосистів Пірата?
І цікво який у Дінго???
stepan написав:Який саме? Коли ганяє звіра, чи взагалі коли вдома гавкає?
бригадирь написав:
Вчерговий раз переконався ,що неможна називати собак кличкою трагічно загиблих ,або зниклих собак ,бо і їх спіткає такеж....Можливо містика ,можливо комусь буде смішно з цього ,але спостерігаю таке не в перше.....
Сівенков написав:Відео як Веста йде по сліду шумового зайця
homa написав:І казав мені один старий гончатник: "Собаку роблять ноги господаря."Малодці.
hanter39 написав:Стосовно вислову кращих естонців в Україні, я поспорю...На Дніпропетровщині в Сергія Басана є хороші ег, а от за Донецьк не чув ніколи...
Можна прізвище цього експерта взнати?
Сівенков написав:hanter39 написав:Стосовно вислову кращих естонців в Україні, я поспорю...На Дніпропетровщині в Сергія Басана є хороші ег, а от за Донецьк не чув ніколи...
Можна прізвище цього експерта взнати?
Телефонував і мені той дятько з Донецька кілька раз теж розпитував про роботу УКГ та хотів цуцика .Казав що внього вижловка УКГ лахмата як вівця , сам він колишній військовий (полковник ) але що експерт не казав .
Гранітний написав:+100
homa,не заперечуєш,якщо я твою цитату заберу собі на підпис?
hanter39 написав:Мені відома тільки одна вижлівка Рута, двічі бачив на виставці.
Звідки, та думаю є два варіанта- 99% шарік підгуляв! 1%- при вязці вийшла така комбінація генів, що відповідає за довгий волосяний покрив.
Рута вязалася з Ридай Боєм Сівенкова Саші. Цікаво які ж цуцики вийшли?
собаколюб написав:ще двоє є на Донеччині... ці цуцики продавались вже в нас на форумі viewtopic.php?f=12&t=23
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість