Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov
Іван написав:Народ напишіть будь ласка в кого із вас є Гайташі і Тризора брати сестри:-) і як вони працюють?????
Сівенков написав:
Сівенков написав:Привіт homa ,тебе теж з святами .Стосовно посвитлішання середини мочки носа,то таке бачив в багатьох УКГ .Просто в деяких більш виражене а в других менш і навіть на виставках але експерти на то не зважали .В мого Боя таке посвитлішання в перше побачив у 8 місяців коли діло йшло до зими .З середини весни мочка носа знову стає темною .Навіть сараз у нього є посвитлішання так само і у Вести .В мене є знайомий ветлікар професор він пояснив що це може бути через не достатьнє попадання сонця на пса тому з осині до весни ніс стає таким .Тому думаю з точки зору здоровля пса та екстерєру на виставці нема через що хвилюватись .Доречі на останій виставці в м Городок в Ірининої (Собаколюб) Ази мочка носа була теж свитліша памятаю як проце кілька слів обмовився експерт .А що конкретно сказав краще запитати у неї.
WAWA написав:Признаюся поправді, але цуцика собі я брав би точно від Джулі і Дінго Знаючи всі кровні звязки по різних лініях
WAWA написав:Питання у спорідненості, практично всі собаки зав"язані на Рекса Анопрієнка, а тут інбридінг відсутній, наскільки мені відомо.
собаколюб написав:Хома, а чи не хотіли б ви(звичайно мова про ваш колектив і карпатців) прийняти участь у форумівці анансованій на сусідньому ресурсі http://www.huntingukraine.com/index.php ... Itemid=209 ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей