Конкурси)))

Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov

Re: Конкурси)))

Повідомлення capicator » 21 лютого 2022 21:00

Привіт усім!
Що до Батяра...
Хотілося більше злоби і не тільки по дичині.
Бо навколо багато порід і це трохи напряга коли
Кено-корсо слюняве, а той і вухом не веде.
Проте бачу зміни із досвідом, це радує. Голосу по птиці майже нема, по хутру робе але хотілось би грубішого. Кабан самий найголосніший і грубий.
Також хотілось би у статурі більш розвинутого крупа та ваги більше би. Кормлю добре але і нагонки в день не менш три години.
Щодо породи в цілому. То згоден з тим що по пуху потрібна більш щільна робота. Бо зараз не розумію що відбувається. Піднімає косого, гоне метрів зі сто (не в зрячку), кидає і повертається і починає виплутувати знов. А до цього гнав на круг чи два без питань. То може так і потрібно і питання в зайцях.Екстерьєр у породі тре робити один. А в нас відрізняється. То може вести два всеж типи....?
capicator

Собаки: Нема
Зброя: нема
Місце проживання: Кам'янське

Повідомлення dredos » 22 лютого 2022 19:20

Альма. Не вистачає злоби й вязкості по роботі з кабаном. Але думаю це через вік оскільки ще молода.Має свій характер який проявляє (то вона працює , то їй не цікаво), це все про роботу в вольєрі. Але як виходимо на полювання ,чи погуляти собака "можна сказати ідеал" і пошук , і робота, і завзятість.
В загальному до породи претензій немаю, оскільки це моя перша мисливська собака. З часом думаю зможу щось додати ,оскільки вчуся разом з собакою....
dredos

Собаки: Айна
Зброя: ТОЗ-25
Місце проживання: Дрогобич

Повідомлення hanter39 » 22 лютого 2022 20:01

Михальчук А. каже: хватає кг все. Не хватає єдності серед власників укг.
закоханий у полювання
hanter39

Собаки: Гончаки
Зброя: мц 20 01 ш
Місце проживання: Хмельниччина

Повідомлення hanter39 » 22 лютого 2022 22:26

Винар Василь пише:
ЛАйма ще молода, тому на сайті писати не буду. Їй я б хотів господаря, який може перебувати постійно в угіддях. Це для собаки все і для людей багатьох теж, але є реалії життя.. Вона є у мене, а я в неї тому влаштовує все - або швидше мусить влаштовувати!(inlove)
закоханий у полювання
hanter39

Собаки: Гончаки
Зброя: мц 20 01 ш
Місце проживання: Хмельниччина

Поперед.

Повернутись до Бесіда

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей