Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov
Недавно вихідного дня вирішив піти з нею прогулятись полем, лісом, біля рівчаків-ставків.
Але ще у її присутності не стріляв, то боявся, щоб не налякати.
але тут куріпки знов злетіли - постріл і одна з них впала. На щастя у собаки не було переляку від цього,
я її погладив і ми разом подалися на пошуки підстреленої пташки. Знайти її було не важко,
Мавка, яка все крутилася біля мене підбігла до куріпки і вже, беручи в зуби, налаштувалась її дерти, шматувати.
Отут я трохи зніяковів, бо треба навчити, щоб несла, віддавала хазяїнові, а їй як скажеш: іди сюди, віддай, то вона тікає в другу сторону і буде гризти.
Ні вона знає команду "Неможна" А те що собака цікавиться сильно трофеєт так то скоріш добре ніж те якби вона відносилася до нього пасивно...Бачу Миндра на фото спокійненько лежить біля фазана, то хочу спитати, чи й вона так не кидається?
А ще одна цікава прогулянка була вечірня. Ввечері, після роботи, часто прогулюсь із Мавкою за воротами двору. А вже досить давно, не один день бродить недалеко від нашого двору лис. Зявляється зі сторони полів, що за хатою вже як сутеніє, біля 21.00. Отуди ми йде з Мавкою. Вона рада біжить, махає хвостом. Аж ось та доріжка, присвічую ліхтарем - сидить рудий, світяться очі. Мавка метнулась туди-сюди, натрапила на слід та й ну дзявкати, знов шукає. Лис це зачув, кинувся то в одну, то в іншу сторону і зник за ровом.
Мені це сподобалось. Думаю, ідемо далі, там є місце біля тополь, де зайці приходять поживитись. Пішли, бродили-бродили, не потрапляють на очі, ну, думаю, вже нема напевно їх тут. Аж тут - присвічую, сидить, принишк. Мавка як зачула, як взялася за ним бігти, брати його, гавкати. Втік... Недалеко і другий знайшовся. Того ще більше погонила із гучним голосом.
Тепер готуюся у вихідні на полювання, візьму Мавку. Може ще щось покаже хорошого.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість