собаколюб » 02 травня 2014 08:13
ще рано!
максимально на виставці збиралось приблизно 25 карпатців, на останню виставку спромоглось приїхати 7 ... один обідився і сказав, що це останній раз, а 5 наступні витавки мало зіграють ролі.
е заперечую, що карпатців вже є досить, але не витачає свідомих власників. от чому на різні випробування їздять одні і ті самі? що тількі ці собаки працюють?! та ні, просто їхні власники не бояться їх показувати, рекламувати і не бояться критики... знали б ви скільки разів на випробуваннях я чула осуд з сторони інших учасників " навіщо везти на випробування покручів? це ж не мисливська собака.." але собаки самі доказували свої мисливські якості. от вперше ми їздили на випробування по кабану, то собака проявила дуже маленьку зацікавленість... пролетіли ми тоді як фанера над парижом. але ми позаймались трішки і знову поїхали, не зможу передати тих переживань, але ми їх всіх зробили. по борсуку на перших випробуваннях ми також опозорились, але я над цим працюю і добюсь успіхів. а от якби опустила руки, як більшість, то щоб було?
тому моя думка, зараз потрібно приділити максимальну увагу робочим якостям а не виставкам!
Якщо біжиш, то не спіткнися
Якщо спіткнувсь, то не впади
Якщо упав, то вставай мерщій
І далі ти біжи...