Вчора ходив в ліс на прогулку із чорними...Взяв Бондия Найду,Джулю...Відпустив із повідка іще біля хати..Найду із Бондийом як вітром здуло в бік мусорника ,а Джуля наздогнала мене і ми в ліс подалися вдвох....По дорозі весь час озирався ,але старших собак небачив...Зайшов в ліс і чую як сільські собаки затявкали,потім прислухаюся і чую як мої старики щось женуть,стою тихенько але Джуля ніби їй насолено бочала гасати...Потім чую неподалік шурхіт листя і те що собаки гнали пробігло в 70-тьох метрах в стороні за горбком...Собаки пройшли в інший бік...Спочатку я подумав ,що то заяць зробив скол,але потім як моєї Найди небуло з годину догнав що то мав бути лисок,потім іще і брат підтвердив мої здогадки ,бо бачив на передодні там на полі здоровенного лисяру...Мабуть якиїсь імигрант відчув що територія ніким незаселина то і поселився тут,бо минулого сезону вичистив ту територію практично під нуль від лисів...
Собаки сколовшись вибігли на мій слід і прибігли до мене ,я відразу відвів їх в той бік де чув шурхіт.пів хвилини і Бондий затявкав,Найда емоційно підтримала його біжучи по іншому бережку ,ніколи неспостерігав таке за нею щоб вона дала голос незнаходячися на слідові,напевно далося в знаки те що великий проміжок часу невигулювалася...Потім звалившись всі до кучі за 5 хвилин зійшли із слуху...
Джуля повернулася через хвилин 20,Бондий прийшов через 30 хвилин і Найда повернулася через 1:30 год...Собаки повернувшись пихтіли як циганські міхи ,жирок заважає бігати
...Перейшовши на інше місце Джуля натрапила на заячу жировку,до неї приєднався Бондий.Найда на цей час іще неповернулася була...Через 5 хвилин знову заспівав Бондий і пропали на хвилин 20...На вулици жара розійшлася ненажарт...Вирішив коли повернулися собаки побродити по місцях де можна було зустріти кабана ,але 2 годинний пошук нічого недав,крім жировочних місць...Собаки весь час шукали деб можна зануритися в болото,Джуля вдома вже почала прихрамувати..Подорозі зайшов іще на цегельний кар"єр і Джуля там полізала трохи по очерету ,але безпідйому..Ось так пройшов наш вчорашній день...