DOK написав:Оскільки форум "Присвячено УКГ" - карпатець мисливський пес, а який мисливець не має зброї ?? Практично всі мають, або бажають її мати...
Власник зброї повинен знати і виконувати не тільки Правила Полювання але й вимоги Закону про Зброю. Пропоную в розділі "зброя" відкрити підрозділ Зброя і Закон, де висвітлювалися б питання отримання дозволу, перереестрації, а також питання Техніки Безпеки в поводженні зі зброєю як на полюванні так і при зберіганні.
Також пропоную в меню форуму (подібно до Правил форуму) продублювати (викласти) :
1) Правила Полювання.
2)Документи на собаку необхідні для полювання(перелік)
3)Витяги з Закону про зброю, які стосуються зброї мисливців: полювання зі зброєю, збереження зброї і т.д..
Якщо моя пропозиція варта уваги, а я вважаю, що це принесе користь як користувачам, гостям так і форуму - зобов"язуюсь приймати в цьому наповненні саму активну участь.
З пов. ДОК
собаколюб написав:а я ще пропоную у ватрі поєднати теми "спорт і туризм" та "активний і пасивний відпочинок" в, наприклад, просто "відпочинок" і відразу перенести туда вже існуючі теми
guegue написав:Власник зброї повинен знати і виконувати не тільки Правила Полювання але й вимоги Закону про Зброю. Пропоную в розділі "зброя" відкрити підрозділ Зброя і Закон, де висвітлювалися б питання отримання дозволу, перереестрації, а також питання Техніки Безпеки в поводженні зі зброєю як на полюванні так і при зберіганні.
Також пропоную в меню форуму (подібно до Правил форуму) продублювати (викласти) :
StefcoG написав:Думаю можна обєднати в "Спорт, активний і пасивний відпочинок" . Що скажете?
собаколюб написав:1. у ватрі об"єднайте "спорт та туризм" і "активний та пасивний відпочинок" в "спорт, активний та пасивний відпочинок" зі збереженням всіх існуючих тем
StefcoG написав:Також DOK просить в розділі "зброя" відкрити підрозділ "Зброя і Закон"
Повернутись до Пропозиції шодо вдосконалення
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей