собаколюб написав:вас ніхто не хотів образити, чекали до цих пір, то і ще зачекаємо! просто вже скоріше хочеться зайнятись заповненням бази!
І не думав ображатися. Хіба я не розумію ваше до того ставлення?
собаколюб написав:вас ніхто не хотів образити, чекали до цих пір, то і ще зачекаємо! просто вже скоріше хочеться зайнятись заповненням бази!
бригадирь написав:А я маю іншу думку....Негайно звернутися до авторів того чи іншого ресурсу,взнати ціну ,поторгуватися і придбати придатний собачий ресурс..
бригадирь написав:А я маю іншу думку....Якщо хочемо базу даних,то мусимо звернутися до іншого фахівця і купити інший ресурс,цей придатний хібащо для форума і то не на стільки як можна хотіти..Я нерозумію навіщо той "сп"єціаліста" затягує час ,але я переконаний що на цій основі неможна зробити таку базу даних як ми хочемо....Треба було відразу звернутися до таких спеців що створювали ті сайти які ми приводимо в приклад і які є спеціально створені для цієї справи...Тому маю думку наступну...Негайно звернутися до авторів того чи іншого ресурсу,взнати ціну ,поторгуватися і придбати придатний собачий ресурс...І нехай той "наш" спеціаліст вже відпочине ,а то весь час" ходить і щось там думає",напевно натрудив ноги вже...
guegue написав:Мені здається так і треба зробити.
guegue написав: З боку тих людей, які зараз цим займаються поки тиша.
Сейчас в цейтноте, программу не продаю, но можно говорить о сотрудничестве. в дикой запарке....
я думаю не ранее чем через месяц
Я писав ,але нетелефонував....Правда там переглянув ціни на каталоги то сума досить борза 1500 дол...або може я не докінця зрозумів...WAWA написав:А за зсилкою Богуна не зв"язувався?
WAWA написав:Писав Тарасюку.
Повернутись до Пропозиції шодо вдосконалення
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей