guegue написав:Обкладинка - то до Степана.
То не до Степана , а до дизайнера ))) . Хоча як на мою думку, він справився навіть краще ніж я міг собі подумати . Ну і окрема подяка учасникам конкурсу фотографій..
Кілька слів по лого..
По -перше , це лого є надбанням форуму, а значить кожного з нас . . Дуже надіюсь також що воно стане офіційним гербом клубу та породи . Якщо у когось буде бажання скористатись ним для розвитку популярності породи,але не для власного збагачення або шкоди форуму, перешлю безплатно .
По-друге, про саме оформлення - було намагання створити герб який б узяв у себе все основне про що ми так багато говорили, і те що виокремлює цю породу, і могло б, гарантовано підкреслити її особливості .
Оформлення надписів класичне - коло з "пєдесталом ", пєдесталом служить стрічка яка майорить на вітрі у два боки, і у якій знаходиться головний надпис - Український Карпатський Гончак . Від нього починаються дві дуги, якщо брати тільки їх нижню половину , можна побачити ( при розвинутій фантазії)) ) , або роги, або заячі вуха, або лисячі хвости, або кабанячі ікла , що в принципі уособлює основні види полюваннь з цими собаками . Верхня частина дуги - це стилізавані гори , порослі смереками .. Місце звідки походить дана порода . Увінчує цю композицію мисливський ріжок (сурма, горн) , який чітко вказує на класифікацію - гончак. В центрі герба ,класичний представник породи .
Заставка не тільки підкреслює красу Карпат , але і наглядно ілюструє умови в яких було виведено цих чудових собак та місця їх використання.
Бачу по коментарях що дизайнер точно вгадав усі наші побажання , за що хочу висловити йому ще раз величезне дякую . Також хочу подякувати всім учасникам , що настільки точно змогли описати особливості породи .