Хочу розпочати цю тему із своїх земляків "Селиських гудаків"...Доречі в нас на Петра і Павла 12 липня фестиваль "Селиська співанка"...Запрошую на пісню....
Ой на горі стоїть хата Під ней сидить дівка брата Сидить сумно погладає -- 2р. \ На гуцулика чекає \2р. А той гуцул забарався Десь на другу задивився Задивився десь на другу -- 2р. \ Та й забув про свою любу \2р. Любка сльози витирає Та й у осені питає Скажи мені, осінь мила -- 2р. \ Де і в чому я схибила \2р. Мод +1 Десь у полі вітер віє Про дівчину гуцул мріє А дівчина вже кохана -- 2р. \ Певно з другим спарована \2р. Мод +1 Хай він знає, хай повчиться Кинув милу тепер злиться Бо лишився зовсім самий -- 2р. \ І ні з ким не спарований \2р. Треба знати що робити Зі всіх лиш одну любити А дівчина варта того -- 2р. \ Щоби мати миленького \2р.
Колись давно мав нагоду послухати на херсонщині як співають жінки ...Причому співали вони для себе не на глядача ,а я підслухав...Дуже мені подобається подібний спів...А тут молоді дівчата мають такий голос ,що шапку долу...
Я на курсах підвищення кваліфікаціі - в нас е представники волині, хмельниччини, рівненчини!!!!! визнаю, що волинь файна і багато співае, а рівненчина - першість по юмору!!!! нажаль хмельниччини щей слобша в алкоголі.... але Я насміялась на рік вперед класний колектив, тепер я від курсів точно відлинювати не буду! нехай чоловік вибачае, але завтра я точно не повернусь!!! співають волиняки реально класно...
Якщо біжиш, то не спіткнися Якщо спіткнувсь, то не впади Якщо упав, то вставай мерщій І далі ти біжи...
Навіть я, поліщук, цю пісню знаю, от тільки в іншому виконанні)).
Тільки нещодавно, до мого сорому, відкрив для себе чудову співачку:
У випадку виникнення питань стосовно форуму прошу звертатися у скайп щоденно з 09:00 до 18:00 крім суботи і неділі: z_guegue ______________________________________