Модератори: WAWA, guegue, hanter39, собаколюб
бригадирь написав:Блін так туго та робота в нас іде що капец...таке відчуття що ніби нам роблять за дарма...Знову ходять ,щось думають?????
собаколюб написав:Міша,... заглянь в тему Клуб, в підрозділ Поступлення коштів...
собаколюб написав:привіт!
підгони, будь ласка, своїх хлопців з базою, а то мій Серожка вже скаржиться, що Гена і його Сергій трохи притормажують. Злякай чи требуй скидку за таку тугу роботу...
guegue написав:Стосовно ж "задарма" чи не "задарма", то тут я уточню: роботи ведуться саме по першому варіанту, без передоплат, як і було домовлено, але коли питання постає в ключі "де наша база, ми ж вам платимо", я волію промовчати.
собаколюб написав:Нагадуючи, що питання родоводу та потомства не вирішене...
guegue написав:. З цього понеділка (як виявляється) база працює на нашому хості. Адреса: http://carpathound.com.ua/catalog/
guegue написав:Ну то певно ведуться роботи.
бригадирь написав:Іще одна незручність....Зайшовши в "Каталог" треба щоб там був якиїсь банер клацнувши на який можна було повернутися знову на форум...
бригадирь написав:Іще одна незручність....Зайшовши в "Каталог" треба щоб там був якиїсь банер клацнувши на який можна було повернутися знову на форум...
собаколюб написав:при внесенні даних в розділі потомство... зміни не збереглись, в потомстві, знову ж, вписується лише одна в"язка ( а життя собаки не маленьке, тобто не одна вязка)...
бригадирь написав:З родоводом незрозуміло...Він незовсім виконує ті функції на які ми сподівалися....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей