Привітання з 2019 Новим Роком!

Модератори: WAWA, guegue, hanter39, собаколюб

Привітання з 2019 Новим Роком!

Повідомлення hanter39 » 31 грудня 2018 19:09

Карпатцелюби, Дорогі Друзі, 2018 рік сплинув досить швидко. Хороший був рік! Він подарував нам нове бачення, нові ідеї, нові мрії! Але давайте підсумуємо, що ж ми досягли. Найголовнішим звершенням цього року, як на мене – це була плідна робота усіх членів секції УКГ при ХОКМС «ПОДІЛЛЯ». Зокрема це робота Племінної комісії, завдяки рекомендаціям якої вдалося організувати понад десять в’язок та отримати прекрасне потомство! Цей рік відкрив нам кордони, та нам вдалося відвідати Міжреспубліканські змагання національних порід гончаків у Білорусії, де себе неабияк показали Бой Сівенкова О., Ріка Гузара Т., Рада Новацького А. Ці змагання неабияк підняли командний дух карпатцелюбів! 2018-й – додав в ряди Чемпіонів Раду Новацького А., котра стала Польовою Переможницею «Кубку Букатевича». В цьому році відбулась знаменна подія, котра зібрала понад 30 УКГ разом – ІІ Всеукраїнська монопородна виставка УКГ, котра підтвердила нашу однотипність, та ще раз стала доказом, що МИ – Українська Національна Порода! Ця виставка подарувала нам нових представників класу ЕЛІТА, тепер, крім Бая Симончука Ю., Шайтана Данильчука В., Рози-Шельми Данильчука В., це горде звання носить і Бой та Бистра-Веста Сівенкова О. та Ліка-Забава Димарчука С. На виставці було підкреслено, що ми рухаємося в правильному напрямку, адже близько половини представників отримали класність, а кращими представниками породи стало молоде покоління – Рик Соловодова Д. та Цитра Михальчука В. Свій ентузіазм та відданість породі далі показували з своїми вихованцями палкі любителі УКГ – Галушко О., Ленько В., Ступницька І. та інші. Черговим підсумком року стала форумівка організована Зваричем С., на котрій ще раз підтвердилися робочі якості наших вихованців трофеями та незабутніми емоціями.
На 2019-й рік у нас нові плани: Монопородні змагання по кабану та борсуку, 6 Всеукраїнська виставка та Кубок Хантера. Мабуть знову нас чекатимуть форумівки, нові враження. Тому хай цей рік принесе усім НАМ не тільки домашнє тепло, міцне здоров’я та мирне небо, збільшення «нашого брата», але й незабутні роботи від наших вихованців, нові титули, нові перемоги, нові правила та СВІТОВЕ ВИЗНАННЯ!
З повагою, голова секції УКГ, експерт-кінолог Суховецький Р.Г.
закоханий у полювання
hanter39

Собаки: Гончаки
Зброя: мц 20 01 ш
Місце проживання: Хмельниччина

Re: Привітання з 2019 Новим Роком!

Повідомлення hanter39 » 01 січня 2020 00:36

Споглядаючи у вікно і згадуючию 2019 на лиці у мене намальовується посмішка. Хороший був рік… Дякувати Богу, що сім’я здорова. Робота хороша… Родина в радості.
Але не меншу радість приносить мені моя друга родина, родина однодумців, собаководів. Чимало ми зробили цьогоріч.
Особливо радує мене серкція МС РО Волочиського УТМР. А досягнень є чимало. Це і першість в різних кінологічних змаганнях як районних так і Всеукраїнських. Особливим здобутком для нашої секції стало відвідування Всеукраїнської виставки у м. Києві, звідки ми привезли купу перемог. Чого вартувало 2 місце анголоруса Баса Чорномаза Миколи. Скажите друге… але це з скількох собак у рингу! А до того, перше місце Городоцькогої, Хмельницької, Волочиської, Тернопільської…
Багато достойних собак «засвітилось»: ЕГ Альфа Гаврищука Валерія, Буря Умрихіна Володимира, Айдар Греха..
Нарешті в нашій секції було отримано Полового Чемпіона – по кровяному сліду Д 1 отримала УКГ Вільха Суховецького Романа.
Не пасли задніх і в нашій секції норники. Пулька Марковсього Анатолія у свій рік здобула 6 Д1 та 2 Д2, та здобула 5 місце на Всеукраїнських замаганнях по лисиці! Оце є чим гордитись.
Радію за розвиток нашої секції УКГ. Не тільки є чим гордити, а й за що підняти келих. На Всеукраїнці Рик Соловодова Дмитра з трьох десятків УКГ вкотре стає Кращим Представником Пророди. ВЧУ Шайтан Данильчука Володимира змінює приставку, адже стає Абсолютим Чемпіоном України. На Кубку Хантера 3 Лорд Ленька Володимира доказує, що на сьогодні він серед лідерів в робочих якостях! А Лайма Володимира Ленька на даному етапі одна з кращих плідниць у породі.
Бай Симончука Юрія нагадує усім на монопородній виставці УКГ, що поки він є кращий і стає Чемпіоном виставки.
Молодь УКГ не пасе задніх, купа дипломів, купа трофеїв і емоцій.
Дякую, друзі, що ВИ Є! Не зупиняймося, тільки вперед!
Ніхто крім нас)
П.с. не всіх згадав, але всі достойні!
З НОВИМ РОКОМ 2020!!!!
закоханий у полювання
hanter39

Собаки: Гончаки
Зброя: мц 20 01 ш
Місце проживання: Хмельниччина

Повернутись до Привітання, поздоровлення

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей