Модератори: WAWA, guegue, hanter39, vasyl eger
vasyl eger написав:znajshov 10 alenyc i 10 kabaniv pislia monterii
vasyl eger написав:vybachte . mozhe pogano vyslovyvsi !.
virnishe mav zapytaty z Yakoi VY UKRAINY , europejskoi ,chy aziatskoi .!
bo koly 440 rokiv MY z europejciamy- swedamy prograly vijnu aziatam-moskovitam ,
Xmelnytchyna si opynyla pid azieyu , i ZAXIDNA UKRAINA pid europoyu.
Tobto miyi did i baba narodylys v AISTROUGORSKIJ imperii , yak i wawy, Myxajla ...a nashi batky vzhe pid kontrolem azii -cccp .
tvoi did i babcia narodylys v moskovskij imperii , yak i sobakoliubky, doka ... i tvoi batky i ty i ya my vsi narodylys pid aziatskoyu cyvilizacieyu .!!!
zaraz prolylos bagato krovi , shob nashi dity NARODZHUVALYS I ZHYLY V EUROPEJSKIJ UKRAINI !!!
Ne tak vazhlyvo z kym i yak my druzhyly chy voyuvaly desyatky , sotni rokiv tomu .
a nabagato vazhlyvishe z kym my DUMAEMO , XOCHEMO zhyty razov na majbutnie .
i moya dumka ,sho u nas bilshe spilnogo i golovne nabagato krashhe yak nashi majbutni druzi -braty budut :
estonci,poliaki,slovaki ,greki,austrijci , a ne ruski,kazaxy,kyrgyzy,tadzhyki,mongoly !!!
prosto . dyakuyu
vasyl eger написав:vybachte . mozhe pogano vyslovyvsi !.
вибачте . може погано висловивсі !.
вірніше мав запитати з Якоі ВИ УКРАІНИ , еуропейскоі ,чи азіатскоі .!
бо коли 440 років МИ з еуропейціами- сшедами програли війну азіатам-московітам ,
Хмелнитчина сі опинила під азіею , і ЗАХІДНА УКРАІНА під еуропою.
Тобто міиі дід і баба народилис в АІСТРОУГОРСКІЙ імперіі , як і шаши, Михайла ...а наші батки вже під контролем азіі -цццп .
твоі дід і бабціа народилис в московскій імперіі , як і собаколіубки, дока ... і твоі батки і ти і я ми всі народилис під азіатскою цивілізаціею .!!!
зараз пролилос багато крові , шоб наші діти НАРОДЖУВАЛИС І ЖИЛИ В ЕУРОПЕЙСКІЙ УКРАІНІ !!!
Не так важливо з ким і як ми дружили чи воювали десятки , сотні років тому .
а набагато важливіше з ким ми ДУМАЕМО , ХОЧЕМО жити разов на майбутніе .
і моя думка ,шо у нас білше спілного і головне набагато краще як наші майбутні друзі -брати будут :
естонці,поліакі,словакі ,грекі,аустрійці , а не рускі,казахи,киргизи,таджикі,монголи !!!
просто . дякую
vasyl eger написав:бачу шо нам буде набагато краще ,як я буду мало писати ! а то і зовсім
це тілки нам піде на корист !!! у кожного з нас сформуліувалис своі цінності у житті і ми іх не думаемо міняти .
просто я знаю тамтешні , бо жив там 25 років і уже 20 тут. і все .
StefcoG написав:Хм.. до речі я таки не розумію людей які скаржитися на латинку.. ну, не подобається , не читай. А якщо цікаво то набери терпіння.
Повернутись до Від Василя Єгера( Іспанія)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість