Манок на гуску

Модератори: WAWA, guegue, hanter39, DOK

Манок на гуску

Повідомлення StefcoG » 23 серпня 2013 18:29

На відміну від качиних манків , з гусиними набагато легше розібратися. Отже, на теперішній день маємо два безумовних лідера Riceland i Redbone . В залежності хто що продає і на якому форумі "тусується" такий і вибирає в більшості випадків . Я ж мав можливість їх прирівняти два і для себе особисто вибрав Riceland . Зразу скажу що манки дуже дорогі , тут Райсленд - 165 дол. а редбон 200 . на Україні в залежності від продавця накиньте від 75 до 100 дол. Правда манки обидва акрилові що вже передбачає ціну від 100 дол. , дуже дорогий матеріал. Але на голову вищий по надійності від полікарбоната і по звучанню майже як дерево . Обидва манки ручна робота і ручна настройка , при чому Райсленд від початку і до кінця. Тобто ви купляєте доволі оригінальну річ, можна сказати на все життя . Думаю теперішні манки по звучанню важко буде переплюнути найближчі 20 років. Єдине що можна удосконалити це маневреність і матеріали. Так що капіталовкладення доволі не погане . Обидва пропонують досить широку гамму кольорів.
Тут є декілька по звучанюю http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 5sUwU#t=89

Редбон

Зображення
Якщо замовляти прямо з штатів то може приїхати не зовсім добре налаштований, тоді тре віддавати професіоналу. На одному з одеських сайтів вони проходять передпродажну підготовку .. мабуть одним з кращих спеціалістів що зараз є в Україні. Хоча і ціна зростає на відміну від штатівської. Ну тут вже вам вибирати .
Ну і ціна також грає не останню роль .
Переваги (доволі сумнівні так як я їх не відчув, але деякі поважаємі мною люди на це вказують) - краще видає низи . Манок який виграв найбільше змагань за останні 10 років.

Райсленд

Зображення
в принципі якість на рівні, про якийсь брак не чув .Немає значення де купляти - якість однакова. Для мене набагато легший в управлінні "заводиться " від любого видоху . Таке враження що просто треба нормально дихати, а він сам буде видавати всі потрібні звуки . :)
Переваги - нічим не гірший, легкоуправляємий, дешевший , найбільш прогресуючий на змаганнях.

Третє почесне місце в моїй класифікації займає FOILES Spec Offender
Зображення
Акриловий , досить добре збалансований .
Тут відео де якраз все добре пояснюється http://www.youtube.com/watch?list=UUg18 ... Ngryw#t=22 .
Але все таки я б рекомендував дотягуватись до перших двох .

Це я дуже коротко описав можна сказати "елітні" , найкращі по звучанню і матеріалах манки,такі які купили і забули більше про вибір, насправді кожному з них можна присвяти цілу тему .. але це хіба в майбутньому .
Medicus curat natura sanat — медицина лікує, природа зцілює. (лат.)
StefcoG

Собаки: Ненецька лайка (в батька)
Зброя: Beretta A300, Franchi Instinct, Tikka T3
Місце проживання:

Повернутись до Манки і чучела (а також профіля і принади)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей