Beretta A300 Outlander

Модератори: WAWA, guegue, hanter39, DOK

Beretta A300 Outlander

Повідомлення StefcoG » 21 червня 2013 22:42

Як ви вже здогадалися така от "стріляючою палкою" я користуюсь і дуже надіюсь що найдуться друзі по зброї.
Трохи реклами :D
Новинка 2012го року, Beretta А300 - це напівавтоматична рушниця в кращих традиціях компанії Beretta за дуже демократичною ціною! Модель володіє елегантним зовнішнім виглядом, при цьому рушниця неймовірно збалансована, демонструє відмінну прикладістість, володіє невеликою вагою. А300 - просте і надійне, але надзвичайно ефективне рушницю.
Рушниця оснащене поліпшеним газовідвідним механізмом перезарядки. Одним з принципових нововведень є вдосконалений газовий поршень, наділений еластичною очисною смужкою, яка одночасно очищає внутрішню поверхню циліндра і виконує функцію прокладки, що перешкоджає витоку газу з самого циліндра. Але, найголовніше - надлишковий тиск при використання потужних патронів автоматично стравлюється, тим самим, забезпечуючи істотне підвищення ресурсу рушниці.

Кілька слів по самій зброї
Зразу скажу що комплектаця для України відрізняється.
Придбав я варіант в пластику , в комплекті йшли - картонна коробка замість кейсу (моє "Фе" до виробника) але я докупив фірмовий недорого, 3 чоки, ключ для чоків , дві прокладки під приклад, антабок теж не було , ще одне моє "Фе".., теж докупив .. Гарантія та інструкція . Але що ж я хотів від бюджетненького варіанту .
Що сподобалось - легка , розворотиста, дуже слабенька віддача все якісно зроблено ... Ну майже все ))) Працює відмінно, жодних затиків, неперезаряджань не було .

Що не сподобалось - покриття ствола , якась краска, но точно не вороніння, дуже легко залишаються подряпини .
Прокладка до прикладу якась "кривувата" , таке враження що її робили в Китаї в той час як все решту тут :D .
Ну і кілька фото
Зображення
Зображення
Зображення
Medicus curat natura sanat — медицина лікує, природа зцілює. (лат.)
StefcoG

Собаки: Ненецька лайка (в батька)
Зброя: Beretta A300, Franchi Instinct, Tikka T3
Місце проживання:

Re: Beretta A300 Outlander

Повідомлення Сівенков » 17 липня 2013 22:47

Яка ціна гвинтівки ?
Сівенков

Собаки: УКГ Ридай - Бой,та УКГ Веста
Зброя: ИЖ-18АТА -АRMS Neo -12,ТОЗ -63
Місце проживання:

Re: Beretta A300 Outlander

Повідомлення StefcoG » 04 серпня 2013 04:25

В США - 600 дол. можна попасти на акції і купити ще дешевше. В Україні , якщо вірити нету 12 250 грн. http://ibis.net.ua/ru/products/details/ ... index.html
Просто жах! Майже в 3 рази дорожче!!!
Medicus curat natura sanat — медицина лікує, природа зцілює. (лат.)
StefcoG

Собаки: Ненецька лайка (в батька)
Зброя: Beretta A300, Franchi Instinct, Tikka T3
Місце проживання:

Повернутись до Рушниці

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей