Трохи реклами
Новинка 2012го року, Beretta А300 - це напівавтоматична рушниця в кращих традиціях компанії Beretta за дуже демократичною ціною! Модель володіє елегантним зовнішнім виглядом, при цьому рушниця неймовірно збалансована, демонструє відмінну прикладістість, володіє невеликою вагою. А300 - просте і надійне, але надзвичайно ефективне рушницю.
Рушниця оснащене поліпшеним газовідвідним механізмом перезарядки. Одним з принципових нововведень є вдосконалений газовий поршень, наділений еластичною очисною смужкою, яка одночасно очищає внутрішню поверхню циліндра і виконує функцію прокладки, що перешкоджає витоку газу з самого циліндра. Але, найголовніше - надлишковий тиск при використання потужних патронів автоматично стравлюється, тим самим, забезпечуючи істотне підвищення ресурсу рушниці.
Кілька слів по самій зброї
Зразу скажу що комплектаця для України відрізняється.
Придбав я варіант в пластику , в комплекті йшли - картонна коробка замість кейсу (моє "Фе" до виробника) але я докупив фірмовий недорого, 3 чоки, ключ для чоків , дві прокладки під приклад, антабок теж не було , ще одне моє "Фе".., теж докупив .. Гарантія та інструкція . Але що ж я хотів від бюджетненького варіанту .
Що сподобалось - легка , розворотиста, дуже слабенька віддача все якісно зроблено ... Ну майже все ))) Працює відмінно, жодних затиків, неперезаряджань не було .
Що не сподобалось - покриття ствола , якась краска, но точно не вороніння, дуже легко залишаються подряпини .
Прокладка до прикладу якась "кривувата" , таке враження що її робили в Китаї в той час як все решту тут .
Ну і кілька фото