Модератори: WAWA, guegue, hanter39, skedrov
Маскою всі в маму.Власник збирається везти на виставку на огляд.
homa написав:Їздили на оглядини в м.Ковель.
Vayser написав:і щиро впевнений що брати цуцика раніше 1,5-2 місяців це не є добре, оскільки собака не встигає соціологізуватися а це непотрібний удар по психіці.
бригадирь написав:останній із прикладів один із таких цуциків ,забрали його в 3 місяці вдавився кісткою у віці 7 місяців,він так і не зміг опанувати свій інстинкт самозбереження і втрати їжі
Vayser написав:пес вчиться спілкуватися з одноплемінниками, контролювати силу укусу тощо.
hanter39 написав:Знову продається цей вижлець. Причина продажі другим власником - душить домашню птицю.
Однако определяющим фактором при выборе породы для городского содержания должен быть, скорее, не размер, а темперамент и характер собаки. Ягд-терьер или джек рассел терьер - некрупные собаки, но их гиперактивность и неуживчивость с другими животными могут создать много трудностей для владельцев. Также определенные сложности могут возникнуть при содержании легавых, для которых пробегать определенное количество километров просто необходимо. Иными словами, для города, скорее, подходят собаки с мягким, уживчивым характером, не требующие многокилометровых прогулок.
WAWA написав:Наскільки я зрозумів, Ти проживаєш на вул. Вайсера, тому і нік такий.
А там недалечко комсомольський парк, і ведмеді там є
Так що буде де вигулювати і притравлювати
homa написав:Я особисто буду переживати щоби не стала диванною.
Ви не погано обізнані, як на львів'янина, але я живу поблизу дендропарку а там притравка хіба що на залиганих "бичків"
WAWA написав:Ті всі що у ящичку на виставці були - матимуть світлу маску.
Повернутись до Продаж/Купівля цуценят та дорослих собак Українського Карпатського Гончака
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей